Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kniežacie medové týždne: Oddelené hotely a predčasný návrat!

Knieža Albert II. s novomanželkou Charlene Zobraziť galériu (10)
Knieža Albert II. s novomanželkou Charlene

MONAKO – Novomanželské fiasko! Aj tak by sa dala nazvať dovolenka, na ktorú sa monacké knieža Albert II. (53) vybralo s Charlene Wittstock (33) po veľkolepom svadobnom obrade. Z romantiky totiž nakoniec nebolo nič – čerství manželia spolu ani len nebývali. Delili ich kilometre!

V tej istej oblasti, no každý v inom hoteli! Hoci medových týždňov sa každá dvojica po spečatení svojho zväzku priam nevie dočkať, monackí novomanželia si svoje radovánky vôbec neužili. Chvíle nerušeného oddychu si síce v hoteli dovolenkového rezortu Umhlanga Rocks rezervovali spoločne, nakoniec si však Charlene priestory za viac ako štyritisíc eur na noc užívala sama. Šestnásť kilometrov od svojej zákonnej polovičky!

Doprial si ďaleko väčší luxus! Podľa juhoafrických novín sa totiž Albert II. zabýval v prezidentskom apartmáne, ktorý zaberá až dve podlažia a má vlastný bazén so samostatnou mramorovou kúpeľňou s výhľadom na Indický oceán. A o svoju nešťastnú manželku sa vôbec nestaral!

„Fotografie Charlene z tohto týždňa zachytávajú nešťastnú ženu, ktorá sa sotva usmiala. Skutočnú radosť prejavila len jediný raz, keď ju objal arcibiskup Desmond Tutu,“ píše sa v spomínanom denníku. Urodzená dvojica sa však na juhu Afriky dlho nezdržala. Nečakane sa totiž poponáhľala domov kvôli neodkladným záležitostiam. To je však len oficiálny dôvod. Tým neoficiálnym je test DNA, ktorý má potvrdiť alebo vyvrátiť otcovstvo v prípade Albertovho tretieho nemanželského dieťaťa.

Viac o medových týždňoch si prečítate tu:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu