Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Spevák James Blunt: Touto fotkou naštval tisícky fanúšikov!

James Blunt pred rozostavaným domom v Osvienčime Zobraziť galériu (3)
James Blunt pred rozostavaným domom v Osvienčime

VARŠAVA - Britský spevák James Blunt sa dostal pod paľbu kritiky po tom, ako v sobotu na svojej stránke na sociálnej sieti Facebook zverejnil fotografiu z Poľska. Snímku, na ktorej hudobník stojí pred rozostavaným domom neďaleko Osvienčimu, za pár dní okomentovalo viac ako päťtisíc ľudí.

Na fotografii samotnej by nebolo nič urážlivé, keby pod ňu spevák nenapísal: "Ach, toto je môj hotel v Poľsku." Tento komentár vyvolal na Facebooku od zverejnenia v sobotu tisíce reakcií. Aj keď ho niektorí fanúšikovia bránia a vyzývajú ostatných, aby sa upokojili, väčšina komentárov je negatívnych. Podľa nich je Blunt okrem iného arogantný a necitlivý.

Jeden z jeho kritikov napísal, "Som si istý, že nájdeš lepší vo Veľkej Británii, pretože ty si najbohatší na svete, ale nanešťastie nie krásny... Choď z Poľska späť do Veľkej Británie, kde predáš viac lístkov, ako kdekoľvek inde v Európe. Taká hanba, James!" V ďalšom rozhnevanom komentári sa píše, "Ty vyzeráš ešte horšie ako ten 'hotel' za tebou. Tvoj hlas bol vždy jeden z najškaredších zvukov na svete. Už sem viac nechoď." Iný Poliak sarkasticky napísal: "Tak to si mal šťastný deň. V Poľsku obyčajne nemáme okná, tu je to luxus. Izby s oknami sú len pre také celebrity ako si ty. Okrem toho, tie rastliny za tebou takisto nie sú skutočné. Je to niečo ako červený koberec, ale v poľskej verzii."

Blunt pricestoval do Poľska, aby vystúpil na Life Festivale iba niekoľko kilometrov od Osvienčimu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu