Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zranenie slovenskej Miss: Natrhnuté šľachy... S týmto sa musí ROZLÚČIŤ!

Magdaléna Šebestová Zobraziť galériu (3)
Magdaléna Šebestová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Počas víkendu sme vás na Topkách informovali o tom, že víťazka Miss Slovensko z roku 2006 mala nepríjemnú nehodu. Počas jazdy na kolobežke stačila chvíľka nepozornosti a narazila do obrubníka. Jej pád mal aj zdravotné následky - Magdaléna si potrhala väzy na pravej nohe...

Krásna tmavovláska cez víkend na svoj profil pridala záber z nemocnice, kde sedí na vozíčku a po ruke má aj barlu. Tá jej podľa všetkého bude robiť spoločnosť aj počas najbližších dní. „Poučenie z noci... Nikdy sa na kolobežke nekochajte okolím. Pozerajte na cestu. Strašne veľa obrubníkov je všade. Potrhané väzy, vitajte," vyjadrila sa na sociálnej sieti Instagram. My sme Magdalénu kontaktovali a zaujímalo nás, ako sa má a čo ju počas najbližších dní čaká. 

Galéria: Galéria Magdaléna Šebestová

Dozvedeli sme sa, že väzy sa jej potrhali na pravej nohe, a to v oblasti členku. Podobné zranenie prednedávnom potrápilo aj Nicole Fedorčákovú z Ruže pre nevestu. Za jej natrhnuté šľachy mohol taktiež pád, no a jej rekonvalescencia ešte stále pretrváva. Hoci sa jej to stalo približne tri týždne pred nakrúcaním Ruže, v aktuálnych epizódach ešte stále nemôže nosiť vysoké podpätky. 

„Úprimne, práve podpätky ma nezaujímali. Skôr ma trápi to, že nejaký čas nemôžem šoférovať a takisto ani športovať. Teda, aspoň čo sa týka spodnej časti tela," prezradila nám kráľovná krásy, ktorá dodala, že na to, ako dlho bude trvať rekonvalescencia sa lekára nepýtala, no jej noha je stále opuchnutá a musí nosiť dlahu. 

Zranenie slovenskej Miss: Natrhnuté
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.Š.)

Keďže Magdaléna je známa tým, že aktívne pracuje na svojej fyzičke a šport miluje, toto obmedzenie ju práve nepotešilo. Avšak,  hoci sa teraz na čas musí rozlúčiť s tréningom nôh, behaním, korčuľovaním či bicyklovaním, jedna z jej obľúbených aktivít tu stále zostáva. Aj naďalej môže trénovať svoj obľúbený golf... Aha, ako jej to ide! 

Viac o téme: Magdaléna Šebestová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu