Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Puškárová (46) je PN už 4 mesiace: Ozvala sa divákom... Jej návrat na obrazovky je v NEDOHĽADNE!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Zlatica Puškárová začiatkom roka vystrašila divákov svojimi zdravotnými problémami. Od novembra sa totiž neobjavila v Televíznych novinách. A hoci vo februári opäť vysielala, napokon sa vrátila na PN-ku. Je na nej už 4 mesiace... Teraz sa ozvala divákom a nemá dobré správy. Jej návrat na obrazovky je v nedohľadne!

Galéria: Zlatica Puškárová

14. novembra 2023 sa Zlatica Puškárová poslednýkrát objavila v Televíznych novinách po boku svojho manžela Patrika Švajdu. Odvtedy je doma pre ochorenie, ktoré sa neskôr ukázalo, že je na dlhšie liečenie. Komplikovaný zápal dutín sa prejavoval dusivým kašlom, ktorého sa moderátorka nedokáže zbaviť ani po niekoľkých mesiacoch. 

A hoci po februári mala pokus o návrat na obrazovky, už po jednom vysielaní pochopila, že jej zdravotné problémy sa s prácou pred kamerami nedajú skĺbiť a ona musí svoj kašel úplne doliečiť.„Hoci som sa cítila oveľa lepšie a veľmi sa tešila do práce, pravdou je, že prostredie štúdia a intenzívna profesionálna práca s hlasom, je pre mňa vzhľadom k zdravotnému stavu stále komplikovaná,“ informovala vtedy. 

Aktuálne je PN už dokopy 4 mesiace a svojim sledovateľom sa opäť prihovorila s aktualizáciou svojho stavu. No nemá dobré správy. „Vždy som k vám úprimná, aj preto píšem tento status. Predovšetkým sa cítim lepšie. Aj keď po respiračných komplikáciách mám, žiaľ, nateraz silne oslabenú imunitu. A tak sa mi v tomto období stáva, že urobím veľký krok dopredu a naraz dva späť,“ priznala Puškárová, ktorá si s mladším synom vraj prechádza všetkými chorobami, ktoré prinesie domov.

Puškárová (46) je PN
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Návrat na obrazovky však zatiaľ neplánuje. „Keďže nechcem komplikovať dopredu plánované služby kolegom, môj návrat nebude okamžitý, ale postupný, pretože momentálne potrebujem flexibilnejší režim. Aj preto som nateraz požiadala o zastupovanie v Televíznych novinách. Patrik vysiela podľa klasického rozpisu s kolegyňou,“ prezradila Zlatica. 

„Chcem sa poďakovať Markíze, ktorá mi po celý čas prejavuje silnú podporu, vytvára zázemie a hľadá spôsoby, ktoré mi umožnia bez komplikácií vykonávať prácu, ktorú ako iste viete, milujem. O podobe môjho návratu aj termíne vás budem, samozrejme, informovať. Isté je, že sa na to veľmi teším,“ dodala moderátorka. 

Viac o téme: Zlatica PuškárováTelevízne noviny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu