Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dlhoročná tvár Jojky po 14 rokoch SKONČILA: Televíziu vymenila za... TOTO je jej nový džob!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Včera sme na Topkách informovali, že po viac ako 14 rokoch sa rozhodla ukončiť spoluprácu s televíziou Joj moderátorka Petra Poláčiková. Tá sa divákom prihovárala z relácie Topstar. A už je známe aj jej nové miestečko. Zakotvila na minisetrstve dopravy!

Petra Poláčiková sa divákom Jojky prihovárala z relácie Topstar. V televízii na Kolibe pôsobila viac ako 14 rokov, no teraz sa rozhodla pre zmenu... Ako sme vás včera na Topkách informovali, prijala novú pracovnú výzvu a svojmu dlhoročnému zamestnávateľovi dala zbohom. 

Dlhoročná tvár Jojky po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Moderátorka Petra Poláčiková k včerajšiemu dňu ukončila dlhoročnú spoluprácu s televízou JOJ, kde pripravovala reportáže a moderovala reláciu Topstar. Ďakujeme jej za profesionalitu a želáme jej veľa osobných a pracovných úspechov,“ vyjadrila sa pre Topky hovorkyňa Jojky a Lucia Tuhelová. Ukončiť spoluprácu sa v rovnakom čase moderátorka rozhodla aj v rádiu, v ktorom pracovala.

A dnes je už aj jasné, prečo. Už v sobotu sa totiž na obrazovkách slovenských televízii objavila znova, no už nie ako moderátorka, ale ako hovorkyňa ministerstva dopravy. Na tomto poste po zmene vlády nahradila bývalého markizáka Martina Petra, ktorý na ministerstvo dopravy prišiel len v júni tohto roka.

Dlhoročná tvár Jojky po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TA3)

Viac o téme: TopstarTV JojPetra Poláčiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu