Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

TAJOMSTVO odhalené: TENTO známy raper mal byť ženíchom v Ruži pre nevestu!

Všetko mohlo byť inak! Zobraziť galériu (2)
Všetko mohlo byť inak! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Prasklo tajomstvo! Dlho utajovaná informácia sa dostala na verejnosť. Tomáš Tarr nebol jediným adeptom na ženícha v romantickej šou Ruža pre nevestu. Televízia Markíza prehovárala aj tohto známeho rapera! Všetko mohlo byť inak...

Šou Ruža pre nevestu sa stala fenoménom ešte v roku 2006, keď niesla názov Nevesta pre milionára. Ženích si mohol z množstva nádejných neviest vybrať svoju vyvolenú. Tento koncept si obľúbilo mnoho Slovákov a tí jasali, keď sa dozvedeli, že sa táto šou znovu vracia na obrazovky.

Jej hlavným aktérom sa stal Tomáš Tarr, 29-ročný rodák zo Štúrova žijúci v Thajsku. Avšak, všetko mohlo byť inak! Televízia Markíza nezvažovala len jedného kandidáta. Túto pozíciu ponúkali, za nemalú finančnú odmenu, aj známemu raperovi Lukášovi Kajanovičovi, ktorého všetci evidujú pod prezývkou Pil C. Tomáš tak bol podľa jeho slov len jeho náhradníkom.

TAJOMSTVO odhalené: TENTO známy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram Pil C)

„Ja som mal byť ten pôvodný originál,” priznal v podcaste Oskiho Baramiho s názvom S nami, s tým, že mal s Markízou viacero stretnutí. Ponuku zvažoval dlho. „Mal som veľa pre a proti. Peniaze som až tak neriešil, bola to pekná suma,“ zaznelo z jeho úst. Presne ju však konkretizovať nechcel. No išlo o desaťtisíce, ba možno aj stotisíce.

Ponuku nakoniec odmietol a vysvetlil aj dôvod svojho rozhodnutia. „Si zober verzie, že v tých rokoch, bez detí, pekne vyzerajúci, vysoký, rešpektovaný, so statusom. Nemáš moc veľa, tá množina potenciálnych kandidátok nie je taká veľká,“ vysvetlil, prečo na projekt nekývol.

Viac o téme: Pil CRuža pre nevestu Lukáš Kajanovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu