Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hablovičová ako ohnivá kráľovná, NEVŠEDNÁ Lakatošová a moderátorka Love Islandu… Prišla NAOSTRO?!

Zľava: Lucia Hablovičová, Silvia Lakatošová, Nikol Moravcová Zobraziť galériu (4)
Zľava: Lucia Hablovičová, Silvia Lakatošová, Nikol Moravcová (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - V sobotu sa v Obecnom dome v Prahe uskutočnil 9. ročník Česko-Slovenského plesu, ktorý sa niesol v slávnostnom duchu pripomienky 30. výročia založenia oboch krajín. Modelka Lucia Hablovičová (43) prišla ako ohnivá kráľovná, riaditeľka Miss Universe SR Silvia Lakatošová (47) dorazila v nevšednej róbe a moderátorka prvej série Love Islandu Nikol Moravcová (35)... Prišla naostro?!

Česko-Slovenský ples (Zdroj: Maarty)

Sobotný večer sa niesol v slávnostnom duchu. V Obecnom dome v Prahe sa totiž konal 9. ročník Česko-Slovenského plesu. Večerom sprevádzal Vladimír Kobielsky s českou moderátorskou kolegyňou Michaelou Maurerovou a podujatie sa nieslo v duchu pripomienky 30. výročia založenia Českej a Slovenskej republiky. 

Galéria: Česko-Slovenský ples 2023

Ako už býva zvykom, plesy bývajú aj prehliadkou krásnych rób... A výnimkou nebol ani tento ročník. Bývalá riaditeľka Miss Slovensko a modelka Lucia Hablovičová dorazila v krásnej krvavo červenej róbe, v ktorej pôsobila doslova ako ohnivá kráľovná. Efekt plameňov dotvárali aj zaujímavé aplikácie, ktoré mala v oblasti ramien a na vlečke. 

Modelka Lucia Hablovičová
Zobraziť galériu (4)
Modelka Lucia Hablovičová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Pozornosť počas večera vzbudila aj riaditeľka Miss Universe SR Silvia Lakatošová. Na Česko-Slovenský ples totiž nedorazila v klasickej veľkej róbe, ako býva zvykom, ale v skutočne zaujímavom modeli. Celá v čiernom, na vrchu čosi ako predĺžená blúza, k tomu čierne rukavičky a na nohách nohavice. Skutočne nevšedná voľba na ples. 

Riaditeľka Miss Universe SR Silvia Lakatošová
Zobraziť galériu (4)
Riaditeľka Miss Universe SR Silvia Lakatošová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Za zmienku určite stojí aj moderátorka prvej série reality šou Love Island, Nikol Moravcová. Tá si tiež nezvolila práve najtradičnejšiu róbu - oblečený mala komplet, pozostávajúci zo sukne a crop topu. Spodná časť mala však taký hlboký výrez na boku, že si pod ňu plavovláska nemohla dať spodnú bielizeň. Teda, aspoň tak to pôsobilo. 

Moderátorka Nikol Moravcová
Zobraziť galériu (4)
Moderátorka Nikol Moravcová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Česko Slovenský ples
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu