Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hororová dovolenka českej herečky: Špina, hnačky... VYHRÁŽKY POLÍCIOU!

Barbora Kodetová Zobraziť galériu (4)
Barbora Kodetová (Zdroj: Tv Prima)

MAROKO - Tešili sa na úžasnú dovolenku a nič z toho... Herečka Barbora Kodetová a hudobník Pavel Šporcl neboli spokojní s čistotou hotela, trpeli zdravotnými ťažkosťami a keď sa sťažovali, ešte sa im aj vyhrážali.

Dcéra Jiřího Kodeta, známeho napríklad z Pelíškov, sa vybrala v otcových šľapajach. A za manžela si vzala husľového virtuóza Pavla Šporcla. Obaja si tak prežili náročné chvíle v časoch, keď kultúrny život prakticky nefungoval. 

Teraz sa rozhodli oddýchnuť si od všetkého v Maroku. Lenže... „Išli sme cez známu českú cestovku do päťhviezdičkového hotela. Zájazd naozaj nebol lacný. Päťhviezdičkový hotel sa o päť hviezdičiek ani neotrel. Dal by som mu tak tri. Mám popísanú celú stránku A4 vecí, ktoré neboli dobré,” povedal hudobník pre Super.cz. 

Spomenul napríklad nefungujúcu wifi a špinu na izbe aj v reštaurácii. „Môžem pokračovať tým, že polovica ľudí z Čiech dostala po pár dňoch hnačky z neumytých pohárov alebo zle uvareného jedla a niektorí mali ťažkosti aj tri dni po návrate do ČR,” uviedol. 

Pavel Šporcl a Barbora Kodetová
Zobraziť galériu (4)
Pavel Šporcl a Barbora Kodetová  (Zdroj: Instagram PŠ)

Ako dodal, ľudia, ktorí postupne odchádzali, nechávali tým, čo zostávali, lieky na hnačky a pálenku, aby si "dezinfikovali organizmus". No keď sa sťažovali, ešte dostali vynadané od manažéra. Konkrétne Barbora. „Keď manažéra s dobrým úmyslom upozornila na pravdepodobný problém s kvalitou jedla a čistoty, osočil sa na ňu a začal ju dehonestovať, kričať o rešpekte a opakoval, že sme v Maroku a na všetko si musíme zvyknúť. Vraj sa prejedáme a preto máme všetci žalúdočné problémy. Dokonca na ňu posielal políciu a vyhadzoval nás z hotela. Bola z toho v absolútnom šoku,” prezradil herečkin manžel. 

Situáciu riešili aj s cestovnou kanceláriou, dozvedeli sa však iba toľko, že je to tvrdenie proti tvrdeniu. 

Viac o téme: Barbora KodetováPavel Šporcl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu