Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kollárova bývalka vytasila prsia: Tie sú umelé?!

Kateřina Brožová Zobraziť galériu (3)
Kateřina Brožová (Zdroj: Instagram KB)

PRAHA - Bývalá partnerka Borisa Kollára, herečka Kateřina Brožová, patrí medzi jeho ženami k unikátom. V čase ich randenia totiž na sebe nemala urobenú jedinú plastiku. Aktuálne sa ale predmetom pochybností stali jej prsia...

Podnikateľ a politik Boris Kollár zvyčajne randil s mladšími ženami, ktoré prešli rukami plastického chirurga. Jednou z tých, ktoré ho očarili aj bez takýchto vylepšení, bola česká herečka Kateřina Brožová. 

Galéria: Kateřina Brožová

Tá ma aktuálne 54 rokov, no stále zbiera na svoju adresu množstvo komplimentov. Napríklad aj pod fotografiou z horúceho letného dňa. Blondínka sa zvečnila u seba na záhrade pri bazéne. A ústredným prvkom jej záberu boli prsia odeté v sexi plavkách. 

Kollárova bývalka vytasila prsia:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KB)

Niet divu, že jej mnohí napísali, aká je nádherná. „Krajšej ženy niet,” vyhlásil dokonca jeden z mužov. A iní sa nerozpakovali komentovať priamo Kateřinine ženské zbrane. 

Tie sa však stali aj predmetom pochybností. „To sú umelé?” spýtal sa istý Jozef. A hoci Brožovej vnady vyzerajú prakticky rovnako ako kedysi, nie je to až taká nezmyselná otázka. „Keby som sa už niekedy odvážila kvôli vzhľadu ísť pod nôž, ako sa hovorí, tak by som si nechala upraviť prsia,” vyhlásila totiž minulý rok herečka. 

Zatiaľ sa však predsa len neprevalilo, že by takýto zákrok podstúpila. A takýmito vnadami ohurovala stále... Takže predpokladáme, že doteraz si zachovala svoju prirodzenosť. 

Kollárova bývalka vytasila prsia:
Zobraziť galériu (3)

Viac o téme: Kateřina Brožová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu