Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Najprv SVADBA ZRUŠENÁ a po piatich rokoch: Markizácka farmárka sa konečne vydala!

Vladimíra Sedláková Zobraziť galériu (2)
Vladimíra Sedláková (Zdroj: TV Maríza)

BTATISLAVA - Tak už je pod čepcom! V čase, keď sa Vladimíra Sedláková pobrala na markizácku Farmu, s priateľom už riešili svadbu. Lenže po návrate zo statku mu musela vysvetľovať svoj vzťah k inému súťažiacemu a netušila, či k sobášu vôbec dôjde. Po 5 rokoch sa však naozaj vzali.

Vladimíra Sedláková bola súčasťou Farmy 8 v roku 2017. A vzniklo podozrenie, že na markizáckom statku preskočila iskra medzi ňou a spolubojovíkom Romanom Adamkom. 

Najprv SVADBA ZRUŠENÁ a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Lenže Vlaďa bola v tom  čase zadaná. A situáciu musela vysvetľovať aj svojmu priateľovi. Ako vtedy dokonca prezradila v priamom prenose, v lete sa mala vydávať, ale... „Dátum sme mali, ale tým, že som odišla na Farmu z jedného dňa na druhý, nestihli sme veľa vecí riešiť, tak sme to trošku posunuli, ale myslím si, že svadba bude... Teda dúfam... Teda bude,” hovorila pred kamerami trochu neisto Vladimíra, ktorá trvala na tom, že s Romanom išlo len o kamarátstvo. 

S priateľom sa síce nerozišli, ale Ján sa evidentne po týchto podozreniach do ženenia nehrnul a potreboval si to dobre premyslieť. Nakoniec ale na svadbu predsa len došlo. Dvojica si už povedala svoje áno približne 5 rokov po Farme 8 a celkovo po 7 rokoch vzťahu. A z Vladimíry bola naozaj krásna nevesta. 

Viac o téme: Vladimíra Sedláková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu