Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kollárova exmilenka v šoku: Vykradli ju a vzali aj... PREBOHA!

Barbara Bátorová Zobraziť galériu (3)
Barbara Bátorová (Zdroj: Instagram B.B.)

BRATISLAVA - Zviditeľnila sa ako 20-ročná románikom s multioteckom Borisom Kollárom. Dnes je z Barbary Bátorovej mama trojročnej dcérky, s ktorou sa v týchto dňoch vybrala na dovolenku. No po návrate ju čakal šok!

Po boku Borisa Kollára sa pred vyše 10 rokmi objavila ako vyplastikovaná dvadsiatnička. Barbara Bátorová si vtedy dopriala luxusné oblečenie, rôzne kozmetické zákroky a často provokovala odhalenými zábermi. 

Kollárova exmilenka v šoku:
Zobraziť galériu (3)

Dnes je z nej už tri roky mamička a po narodení dcérky Maríny sa jej priority evidentne zmenili. Oľutovala plastiky a na sociálnych sieťach nezverejňuje fotografie vo vyzývavom oblečení, ale v rifliach a svetroch. 

Najdôležitejšia je pre ňu dcérka, ktorej teraz dopriala aj dovolenku v zahraničí. Návrat bol však pomerne krutý. Dievčatá totiž zistili, že im vykradli byt. Zlodeji si dokonca odniesli aj matrac z postele malej Maríny. Vytrhnutý sejf, zničený nábytok a o veciach ani nehovorím... Ani alarm nepomohol, keďže SBS, čo máme v bytovke, je na dve veci... A dcére matrac zobrať, proste všetko... Dúfam, že sa tešíš, že si mi zobral všetko, aj 3-ročnému dieťaťu...” uviedla brunetka na sieti Instagram. 

Kollárova exmilenka v šoku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Intagram B.B.)

Viac o téme: Barbara Bátorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu