Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Posledná FOTO Mekyho Žbirku (†69): Pohľad na chorú legendu trhá srdce!

Miroslav Meky Žbirka
Miroslav Meky Žbirka (Zdroj: Facebook M.Ž.)

PRAHA - Narodeniny s trpkou príchuťou! Dnes podvečer zasiahli Slovensko a Českú republiku mimoriadne smutné správy. A to že nás navždy opustil legendárny spevák a umelec Miroslav Žbirka. Mekyho od polovice októbra sužovali zdravotné problémy, kvôli ktorým bol hospitalizovaný. "Opušťák" z nemocnice dostal len pri príležitosti svojho sviatku.

Meky Žbirka mal množstvo plánov... Na 21. októbra mal naplánovaný veľký koncert v Lucerne, ktorý však musel kvôli zdravotným problémom zrušiť. Vo veľkom chcel propagovať aj svoj dokument, avšak napokon musel plány zrušiť. 

Ako fanúšikom v polovici októbra oznámil, skončil pripútaný na nemocničné lôžko. „Priatelia, dostihol ma nejaký zákerný bacil a skončil som na infúzkach. Posielajte energiu, budem ju potrebovať,” napísal v tom čase Meky. 

Fanúšikom a priateľom sa potom prihovoril až pri príležitosti svojich narodenín. Ako prezradil, práve jeho sviatok bol dôvodom, prečo ho z nemocnice na krátko prepustili. Na fotke pózuje ako leží doma na gauči prikrytý paplónom.

Hoci všetci fanúšikovia a priatelia priali Mekymu skoré uzdravenie a verili, že zdravotné ťažkosti budú minulosťou, nestalo sa tak. Meky nás dnes navždy opustil... Česť jeho pamiatke!

Viac o téme: Meky ŽbirkaMiroslav Žbirka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu