Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zásnuby! Slovenská športová hviezda ide do chomúta: TOTO je jeho krásna budúca manželka!

Lyžiar Adam Žampa sa čoskoro stane ženáčom. Zobraziť galériu (5)
Lyžiar Adam Žampa sa čoskoro stane ženáčom. (Zdroj: pixabay)

BRATISLAVA - Zásnuby po 2,5 roku! Pred dvomi rokmi sme na Topkách informovali o novej priateľke slovenskej lyžiarskej hviezdy Adama Žampu (30). Na sociálnej sieti sa vtedy športovec začal pýšiť zaľúbenými fotkami s blondínkou Annou. A zdá sa, že v nej našiel lásku svojho života - ich vzťah sa totiž rozhodol posunúť o krok ďalej!

Feši športovec sa k dôležitému životnému kroku odhodlal pred tromi dňami a predchádzala mu dlhá cesta. Najromantickejšiu otázku svojho života sa totiž rozhodol vysloviť na vrchole Slavkovského štítu. „Na Slavkovskom štíte sme to dnes posunuli na vyšší level,“ napísal k fotke zo zásnub Adam s tým, že jeho milá odpovedala vytúžené „ÁNO.“

Dvojica tvorí pár už viac ako 2,5 roka, chodiť spolu začali koncom roka 2018. „S Annou sa poznáme už veľmi dlho, sedí mi ako človek aj ako žena. Máme rovnaké záujmy a hlavne sme obaja športovci, ona je bývalá lyžiarka, takže vieme spolu tráviť veľa času aj počas sezóny,“ nevedel si svoju polovičku vynachváliť ešte v roku 2019. Gratulujeme a prajeme všetko dobré na spoločnej ceste životom!

Viac o téme: Adam Žampa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu