Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajomstvo ich zoznámenia: Neuveríte, ako raper Kali spoznal svoju ženu!

Kali a jeho Alica Zobraziť galériu (6)
Kali a jeho Alica (Zdroj: Instagram Alicanails/Frank Štabrila)

BRATISLAVA - Keď si raper Kali bral za manželku svoju Alicu, vedelo sa, že v ich zoznámení má prsty speváčka Tina. Trojica však teraz prezradila, že v tom bolo aj trochu "mágie".

Koloman Magyary alias Kali je dnes šťastne ženatý muž, ktorý s manželkou Alicou vychováva dcérku Nelku. Tá sa narodila ešte pred svadbou. 

Tajomstvo ich zoznámenia: Neuveríte,
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram dezertkalimusic)

Hoci sa Kali a Alica brali minulý rok na jeseň, niektorých fanúšikov stále zaujíma, ako sa vlastne dali dokopy. Vedelo sa, že je do toho nejako zapletená speváčka Tina, no teraz samotní aktéri prezradili detaily. 

„Mne sa o nej snívalo a Tina mi napísala, že vie o mojom sne a pozná aj čajku z neho, že mi ju posiela. Neuveriteľné, ale pravdivé,” odpovedal na otázku na svojom Instagrame Kali. Speváčkinu úlohu v ich zoznámení potvrdila aj Alica: „Tina mi raz povedala, že ty by si sa hodila s Kalim, zoznámim vás v lete (bol február) a on napísal na druhý deň (február).”

Tajomstvo ich zoznámenia: Neuveríte,
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram Tina)

Samotná Tina ale Alicino tvrdenie trochu poopravila. „Ja som nepovedala, že sa hodíte, ale že to ty si tá, čo má byť s Kalim, čomu si samozrejme nerozumela, keďže ste sa nepoznali, a vlastne ani ja som tomu nerozumela, ale ten pocit bol silnejší,” vyjadrila sa Tina, ktorá sa takto magicky zahrala na dohadzovačku. Treba len dúfať, že ten pocit bol naozaj správny a títo dvaja spolu zostanú šťastní už navždy. 

Viac o téme: KaliKoloman Magyary
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu