Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polícia našla hudobníka Jaroslava Uhlířa (74): Je v poriadku!

Jaroslav Uhlíř bol nezvestný len pár hodín.
Jaroslav Uhlíř bol nezvestný len pár hodín. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Po českom hudobníkovi a pesničkárovi Jaroslavovi Uhlířovi (74) bolo v pondelok dopoludnia vyhlásené pátranie. Nedvíhal totiž telefón a nebolo jasné, kde sa nachádza. Spevák a skladateľ sa však už našiel - potvrdila to polícia!

V pondelok dopoludnia sa českými médiami začala šíriť informácia, že hudobník a pesničkár Jaroslav Uhlíř je nezvestný. Muži zákona po ňom vyhlásila pátranie po tom, čo nedvíhal telefón a nebolo jasné, kde sa nachádza. Uviedli to zdroje portálu Novinky.cz a agentúry Aktu.cz.


Polícia pátra po hudobníkovi Jaroslavovi Uhlířovi: Je to autor hitu Holubí dům!


Policajti meno hľadaného nepotvrdili, ale vek muža, po ktorom pátrali, sa zhodoval s vekom Uhlířa. „Môžem potvrdiť, že v súčasnej chvíli prebieha pátranie po 74-ročnom mužovi,“ uviedla hovorkyňa polície. Uhlíř sa napokon objavil aj v databáze nezvestných osôb. 

Hudobníka sa však podarilo nájsť pomerne rýchlo - je živý a zdravý. „Môžem potvrdiť, že sme osobu vo veku 74 rokov, po ktorej sme dopoludnia vyhlásili pátranie, našli v nezranenom stave,“ povedala portálu Novinky.cz hovorkyňa polície Violeta Siřišťová. Muži zákona ho vraj objavili v centre Prahy. 

 

Viac o téme: Jaroslav Uhlíř
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu