Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Veľká zmena v živote bývalej hviezdy Markízy: Povedala áno... Budeme sa brať!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: pixabay)

BRATISLAVA - V lete minulého roka sa fanúšikovia markizáckeho športu dočkali nepríjemného prekvapenia. Po trinástich rokoch televíziu opustil obľúbený moderátor Štefan Eisele. Hoci sa pošuškávalo, že jeho odchod nebol dobrovoľný, šporťák všetky tieto tvrdenia vyvracal. Nech je to už akokoľvek, najnovšie má obrovský dôvod na radosť a v živote ho čaká naozaj veľká zmena!

Usmievavému bývalému moderátorovi sa darí a okrem toho, že sa aj naďalej venuje komentovaniu športu, šťastena sa na neho obrátila aj v súkromnom živote. Už nejaký ten rôčik totiž tvorí pár s krásnou Silviou, ktorá už čoskoro nebude „len“ jeho priateľkou. Vo vzťahu im to zjavne perfektne klape, a tak sa Eisele rozhodol pokľaknúť a svoju polovičku na výlete v Barcelone požiadal o ruku.

Zo Štefana Eiseleho bude už čoskoro ženáč.
Zobraziť galériu (8)
Zo Štefana Eiseleho bude už čoskoro ženáč.  (Zdroj: Súkromný archív Š.E.)

Silvia, partnerka šporťáka Eiseleho, je skutočne poriadna kočka.
Zobraziť galériu (8)
Silvia, partnerka šporťáka Eiseleho, je skutočne poriadna kočka.  (Zdroj: Facebook)

„Povedala áno,“ napísal Štefan na Facebook k zamilovanému záberu, kde svoju Silviu bozkáva a na jej ruke sa skvie krásny zásnubný prsteň. Je teda len otázkou času, kedy sa z marketingovej manažérky známej poisťovne stane pani Eisele a dvojici zaznejú svadobné zvony. 

Čerstvo zasnúbeného šporťáka sme kontaktovali a opýtali sa ho, ako zásnuby prebehli. „Obaja radi cestujeme, takže aj naše zásnuby sa odohrali mimo Slovenska. Zasnúbili sme sa v Barcelone v Parku Güell. Vybral som výnimočné miesto s krásnym výhľadom na mesto a s úžasnou energiou. Veľmi sa tešíme a užívame si každý deň," povedal pre topky.sk Števo Eisele. Zaľúbencom srdečne blahoželáme!

Viac o téme: Štefan Eisele
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu