Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Chladnokrvný čin účastníka SuperStar: Utýral šteniatko... Pôjde za mreže!

SuperStar Zobraziť galériu (3)
SuperStar

PRAHA - Pred rokmi ho ľudia obdivovali, no teraz by ho najradšej... Reč je o českom superstaristovi Janovi Kořalkovi (33), ktorý v speváckej šou hviezdil v roku 2004. Podľa portálu extra.cz pred rokom utýral malé šteniatko na smrť a o pár týždňov neskôr si svoju agresivitu vybil na ďalšom psovi. Za tieto dva odporné činy vyfasoval pokutu 10 tisíc CZK a rok vo väzení!

Čech Jan Kořalka, ktorý sa do povedomia verejnosti dostal pred dlhými 14 rokmi vďaka speváckej šou SuperStar, sa podľa extra.cz dopustil chladnokrvného činu. Minulý rok v marci mal vo svojom pražskom byte na smrť utýrať šteniatko menom Bony.

Údajne ho hodil do vane plnej ľadovej vody a nechal ho napospas osudu. Vrátil sa až v čase, keď bol pes mŕtvy. Podľa rozsudku si bol spevák vedomý, že šteňa nemá šancu prežiť, pretože prechladne a utopí sa. Beštiálny čin si navyše vyfotil do telefónu a svojím „hrdinstvom“ sa nakoniec pochválil svojej priateľke. 

O pár týždňov neskôr sa jeho agresivita prejavila znova. Vybil si ju na sučke menom Jenny, ktorú mal šmariť o hranu vane tak surovo, že jej spôsobil niekoľko vážnych zlomenín nôh. Za tieto dva odporné činy Kořalka dostal pokutu vo výške 10 tisíc českých korún a rok vo väzení. 

SuperStarista však nemal problémy so zákonom prvýkrát. Pred štrnástimi rokmi bol obvinený z pohlavného zneužitia neplnoletého dievčaťa. V tom období však spevák dostal oveľa miernejší trest - len podmienku. Podstatným faktom totiž bolo, že s Janom, ktorý bol vychovávateľom v tábore, išlo dievča do izby dobrovoľne. 

Jan Kořalka, keď hviezdil v SuperStar.
Zobraziť galériu (3)
Jan Kořalka, keď hviezdil v SuperStar.  (Zdroj: Tv Nova)

Viac o téme: SuperStar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu