Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Dara Rolins po rozchode s Rytmusom: Na webe vystavila svoje nahé prsia!

Dara Rolins Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Wau, to je pohľad! Hoci sa Dara Rolins (45) nedávno rozišla s raperom Patrikom Rytmusom Vrbovským (41), do vankúša neplače, ani nepôsobí zničene. Práve naopak. Stále je rovnako krásna a sexi. Dokonca svoje zvodné krivky s radosťou aj naďalej vystavuje na obdiv. Dôkazom je aj jej nedávny záber, na ktorom je hore bez. Pozrite!

Vypracovaná postava a neutíchajúci sexepíl. Reč je o popovej dive Dare Rolins, ktorá sa o svoju dokonalú figúru pravidelne stará a výsledné sexi krivky si samozrejme nenecháva iba pre seba. Rada sa s nimi pochváli aj na sociálnej sieti. Tentoraz však okrem vyrysovanej postavy ukázala aj čosi navyše – a to odhalené prsia.

Na Instagrame zverejnila blondínka záber z príprav na Miss Slovensko, keď sa rozhodovala, čo si má obliecť. Mala na sebe iba modrú sukňu a vrchný diel jej chýbal. Takto polonahá a bez podprsenky zapózovala pre svojich fanúšikov, ktorí si tak mohli vychutnať obliny jej plných pŕs. Tie si totiž zakrývala iba rukami. Dara jednoducho vie, ako upútať pozornosť. Tento jej záber si vychutnalo už viac ako 21-tisíc fanúšikov. A pozrieť si ho môžete aj vy v našej GALÉRII»

 

Viac o téme: Dara RolinsPatrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu