Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Známa jojkárka ide pod čepiec: Pozrite, takéto bude mať svadobné šaty!

Dana Strculová Zobraziť galériu (8)
Dana Strculová (Zdroj: archív D.S.)

BRATISLAVA – Už o pár dní z nej bude vydatá pani! Jojkárska moderátorka Dana Strculová (29) sa už o necelé dva týždne bude vydávať. Po vyše piatich rokoch povie áno svojmu snúbencovi, tenistovi Kamilovi Čapkovičovi (32). Topkám známa blondínka prezradila podrobnosti o ich veľkom dni. A pozrite, takéto bude mať svadobné šaty!

Bude z nej ľadová kráľovná! K vydatým ženám sa čoskoro v slovenskom šoubiznise pridá aj moderátorka jojkárskeho spravodajstva Dana Strculová. Tá už roky žije v spoločnej domácnosti s tenistom Kamilom Čapkovičom, ktorému povie áno už o pár dní. „Svadbu máme 10. 3. na Liptove, odkiaľ pochádzam a trávime tam každú voľnú chvíľu. Našli sme tam jedno čarovné miesto, ale už boli všetky termíny vypredané, tak hoci je pôst, tak sme sa rozhodli v tomto období. Aj kvôli miestu, ale aj kvôli tomu, že Kamil má veľa kamarátov z tenisovej brandže a nie je teraz toľko turnajov ako neskôr. Sobáš bude pod holým nebom v stodole,“ prezradila topkám Strculová.

Zaujímalo nás aj to, aké budú jej šaty a odpoveďou nás blondínka prekvapila. „Ja to ešte stále neviem, lebo ja som nemala nejaké vysnívané šaty, ale vlastne ani svadbu, takže je to taká improvizácia,” priznala moderátorka a pokračovala ďalej: „Ja sa s návrhárkou Monikou poznám roky, aj som pre ňu predvádzala, a tie šaty sa mi  veľmi páčili, tak som jej so srandy vtedy povedala, že raz, keď sa budem vydávať, tak že mi šaty ušije ona. Teraz to prišlo, tak som jej písala, že sa vydávam a spýtala som sa: ušiješ mi tie šaty? Keď sa ma opýtala, akú mám predstavu, tak som je povedala iba, že chcem dlhé a biele. Pozrela na mňa, či to myslím vážne. Tak sa ma spýtala na miesto, kde to budeme mať a k tomu prispôsobuje šaty. Keďže to je stodola, ale je moderná, vynovená, tak spájame tradičné s moderným. Je na nich strašne veľa ručnej práce, budú tam aj ľudové motívy. Ale ja jej dôverujem a všetko nechávam na ňu,“ dozvedeli sme sa podrobnosti od moderátorky, ktorá ešte sama nevie, ako budú vyzerať a budú aj pre ňu prekvapením.

Vo štvrtok odchádza Strculová na Liptov, kde budú mať snúbenci aj predsvadobnú cestu spojenú s lyžovačkou a môže sa stať, že svadobné šaty uvidí nevesta až deň pred sobášom. Okrem šiat nás zaujímalo, či na ich svadbe dodržia aj nejaké  zvyky. „Budeme mať starejšieho, ale po pravde, nevieme, ako bude vyzerať naša svadba, lebo program si zobral pod palec môj brat, ktorý bude mojím svedkom a sestra bude hlavná družička, takže obe“ trojčatá“ budem mať v tej chvíli pri sebe pri oltári. Má to byť pre nás prekvapenie,“ netajila známa jojkárka, ktorá sa bude zrejme vydávať v mínusových teplotách a bude z nej doslova ľadová kráľovná. To jej však vôbec nevadí, práve naopak. Svadby v zime sa jej páčia. Prvé náčrty svadobných šiat ukázala v jojkárskom TopStar magazíne. Pozrite, ako by mali vyzerať. Fotky nájdete v našej GALÉRII.

Viac o téme: Dana Strculová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu