Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenské „Američanky“ ukázali, čo skrývajú pod šatami: Takto vyzerajú ich odhalené...!

Slovenské „Američanky“ odhalili, čo skrývajú pod šatami. Zobraziť galériu (5)
Slovenské „Američanky“ odhalili, čo skrývajú pod šatami. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Známe Slovenky Silvia Šuvadová (44) a Zuzana Belohorcová (41) majú spoločných hneď niekoľko čŕt. Sú krásne, na chrbte majú pripísaný už štvrtý krížik a obidve okúsili rozprávkový život za veľkou mlákou. Okrem toho sa tieto dámy môžu pýšiť aj krivkami, ktoré stále stoja za pohľad.

O tom, že exmoderátorka Zuzana Belohorcová je aj po dvoch pôrodoch sexi kus, snáď nemožno ani len pochybovať. Tento fakt blondínka v konečnom dôsledku permanentne potvrdzuje na svojich fanúšikovských stránkach na internete, kde priaznivcov zásobuje zaujímavými fotografiami aj zo svojho súkromia.

Cez víkend sa napríklad pochválila záberom, na ktorom si zapózovala len v dvojdielnych bikinách. Predmetom záujmu však tentoraz paradoxne neboli jej napumpované prednosti, ale predovšetkým štíhle nohy a vyšportované bruško.

Svoje krivky poodhalila aj herečka a spiritualistka Silvia Šuvadová. Tá má síce od žien typu „krv a mlieko“ na míle ďaleko, no na strane druhej treba taktiež ako pri Zuzane vyzdvihnúť jej vymakané brucho. Hotový „pekáč buchiet“ ukázala v jednom zo svojich videí na Instagrame, v ktorom predvádzala bláznivé „tanečky“ vystrihnuté z istého hudobného videa. Pozrite na tú dračicu!

Silvia Šuvadová - brucho

Herečka Silvia Šuvadová predviedla vo videu krásne, sexi bruško.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Silvia Šuvadová predviedla vo videu krásne, sexi bruško.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Silvia ŠuvadováZuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu