Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Odvážna herečka na obrazovkách verejnoprávnej RTVS: Úplne holá ukázala "bobra"!

Film Mária Terézia Zobraziť galériu (9)
Film Mária Terézia (Zdroj: RTVS)

PRAHA - Vytasila všetky svoje zbrane! Len nedávno svetlo sveta uzrel film Mária Terézia, ktorý vznikol zo spolupráce štyroch verejnoprávnych televízií, čo je pre našu RTVS doteraz najväčší koprodučný projekt v jej histórii. Úlohu matky legendárnej panovníčky si v ňom zahrala česká herečka Zuzana Stivínová (44), ktorá sa pred kamerou poriadne odviazala...

Herečka stvárnila rolu Alžbety Kristíny, ktorú zvládla absolútne bravúrne. Nenašiel sa zrejme jediný divák, ktorý by brunetke polohu kráľovnej s ironickými poznámkami neveril. Okrem skvelého výkonu však Zuzana predviedla aj čosi celkom iné.

Po štyridsiatke sa totiž nechala nahovoriť na úplne nahú scénu. V Evinom rúchu sa pred kamerou promenádovala hodnú chvíľu, pričom sa vôbec neštítila na obdiv vytasiť nielen svoje prsia, ale ani poriadne zarastené pohlavie.

Zuzana Stivínová sa pred kamerami ukázala úplne nahá.
Zobraziť galériu (9)
Zuzana Stivínová sa pred kamerami ukázala úplne nahá.  (Zdroj: ČT, RTVS)

Odvážna herečka na obrazovkách
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: ČT, RTVS)

Kým sa zahalila do priesvitného županu, diváci si na jej krivkách mohli popásť oči asi 30 sekúnd. Stivínová sa však nemá absolútne za čo hanbiť. Obdiv a pozitívne komentáre si vyslúžil najmä jej hrudník. Ten je podľa ohlasov divákov v mimoriadne atraktívnom stave, a to aj napriek tomu, že Zuzana má už 44 rokov. 

Viac o téme: Mária TeréziaZuzana Stivínová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu