Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

MEGA škandál v českej Bez servítky: Súťažiaci servíroval DROGY, hostia kolabovali... Televízia už podnikla kroky!

Pavel Klega zdrogoval súťažiacich Prostřena. Zobraziť galériu (8)
Pavel Klega zdrogoval súťažiacich Prostřena. (Zdroj: FTV Prima)

PRAHA - Minulý týždeň našich západných susedov šokovalo dianie v kuchárskej šou Prostřeno. Traja súťažiaci totiž priamo pred kamerami kolabovali a lekári im v krvi im našli THC. Hostiteľ večera Pavel Klega (31) sa neskôr priznal, že do jedla úmyselne primiešal marihuanu. Teraz sa vedenie televízie Prima rozhodlo podniknúť kroky - od nezodpovedného kuchára bude vymáhať mastnú pokutu!

Prostreno drogy

Diváci českej televízie Prima mali v uplynulých dňoch o zábavu postarané. Po tom, čo v marci na obrazovkách vyvádzal Karel Ondrka s Tourettovym syndrómom, ktorého mal na svedomí moderátor Kazma, sa v relácii Prostřeno objavil ďalší exot - cestovateľ Pavel Klega. Ten si však zo svojich hostí nevystrelil, ale rovno sa pohral s ich zdravím.


Dychvyrážajúce odhalenie o najbizarnejšom diele známej šou: TV vysielala podvod so šialencom


Traja súťažiaci totiž po konzumácii jedla skolabovali priamo pred kamerami a v krvi im našli THC. Pavel najprv popieral, že by s drogami mohol mať niečo spoločné, no neskôr priznal, že marihuanu pridal do jedla úmyselne. Podľa jeho vlastných slov chcel kolegom dopriať pocit pohody, pokoja a mieru. „S prípravou masla som nemal skúsenosti. Preto sam tam toho dal príliš,“ vysvetlil Pavel, ako sa jeho úmysel vymkol spod kontroly. 

Následne začali traja z nich kolabovať a musela pre nich prísť záchranka. Následne televízia musela natáčanie projektu odložiť a ďalšie časti dotočila až o tri týždne. „Pán Pavel Klega, ktorý súťažil v relácii Prostřeno, po ktorého večeri museli traja súťažiaci vyhľadať lekárske ošetrenie, svojím činom zámerne uviedol Televíziu Prima a ostatných súťažiach do omylu,“ vyjadrila sa Jana Mrákotová, vedúca lifestylového PR FTV Prima. 

Tvorcovia sa preto rozhodli z nezodpovedného správania televízneho kuchára vyvodiť dôsledky a chcú mu napariť mastnú pokutu. „Tvrdenie, že zdravotné komplikácie spoluhráčov spôsobil neúmyselne, svojím aktuálnym prehlásením úplne poprel. Televízia Prima sa cíti jeho správaním poškodená. Produkcia relácia uplatní proti pánovi Klegovi všetky sankcie, koré umožňuje jeho zmluva na účinkovanie v relácii. Zámerné konanie ktoréhokoľvek z účastníkov relácie, ktoré by mohlo viesť k poškodeniu, či dokonca ohrozeniu ďalších účinkujúcich, považujeme za jednoducho neprípustné,“ dodala. 

Traja súťažiaci kolabovali priamo pred kamerami. Musela byť dokonca privolaná záchranka.
Zobraziť galériu (8)
Traja súťažiaci kolabovali priamo pred kamerami. Musela byť dokonca privolaná záchranka.  (Zdroj: FTV Prima)

Viac o téme: Prostřeno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu