Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bičanova Hra o Niké skončila, Slovákom rozdelila 2 000 000 eur!

PR článok

Viac ako rok sa z obrazoviek televízie Markíza ozývala znelka „lepšie byť bohatý a zdravý“. Výherná šou Hra o Niké ale v nedeľu dopísala svoju poslednú kapitolu. Andrej Bičan predvádzal moderátorskú exhibíciu a šesť Slovákov uzavrelo pokladničku s výhrami – Niké rozdelila hráčom celkovo takmer dva milióny eur!

Hra o Niké zmenila životy viacerým svojim hráčom. Niektorí vyhrali finančné výhry priamo na žrebe a ďalších 186 hráčov sa dostalo až do televízneho štúdia. Mladý programátor Janko zo Sečoviec či krčmár Peter z Nových Zámkov si prilepšili dokonca o 80 000 eur! Viackrát sa točilo i povestným Miliónovým kolesom a minimálne dvakrát bola na spadnutie výhra 500 000 eur. Chýbali len centimetre. Všetkých hráčov ale spájalo jedno – kúpili si žreb a vykročili tak šťastiu naproti. Pretože kto nehrá, nevyhrá. A čo bude s populárnou lotériovou šou? Ako naznačil moderátor Andrej Bičan: „Hra o Niké sa na obrazovky istotne už čoskoro vráti – veľkolepá, zábavnejšia a s ešte väčšími výhrami!“

Potešte svojich blízkych na Vianoce výherným žrebom!

Žreby Hry o Niké si už síce v pobočkách Niké nekúpite, no niekoľko miliónov eur v celkových výhrach ukrývajú aj ďalšie, väčšie či menšie žreby. Čo tak obdarovať rodinu či priateľov práve takýmto darčekom? Doprajete im tak trošku napätia a šancu vyhrať až 200 000 eur na jedinom žrebe! Presne takúto sumu totiž ukrýva darčekový žreb SPLNENÝ SEN. Zažite tie najštedrejšie Vianoce a splňte si svoje sny!

Vyberte si žreb podľa svojej chuti!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu