Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalší šok v slovenskom šoubiznise: Manželstvo vraj krachlo po 18 rokoch aj Kramárovcom!

Marošovi Kramárovi a Nataši Nikitinovej údajne stroskotalo manželstvo. Zobraziť galériu (10)
Marošovi Kramárovi a Nataši Nikitinovej údajne stroskotalo manželstvo.

BRATISLAVA – V posledných mesiacoch sa akoby roztrhlo vrece s rozvodmi prominetných párov. Po šokujúcom rozpade 39-ročného manželstva Heribanovcov to nevydržalo ani manželom Kočišovcom, ktorí boli spolu 24 rokov, a rovnako tak sa po 11 rokoch rozišli aj manželia Bičanovci. Najnovšie sa rozpadá vraj aj 18-ročný vzťah herca Maroša Kramára (58) a Nataše Nikitinovej (50), ktorí spolu vychovávali 3 deti.

Populárny herec Maroš Kramár a úspešná právnička Nataša Nikitinová boli manželmi dlhých 18 rokov, počas ktorých sa im narodili 3 deti - Tamara, Timur  a najmladší Marko. Nič nenasvedčovalo tomu, že by ich vzťah prechádzal krízou, no ako sa zdá, všetko je inak. Ako informuje portál Fakt24, dokonca je už vraj podaná aj žiadosť o rozvod na súde.

„Problémy mali ako každé manželstvo po rokoch. Dokonca aj nedávno bola Nataša na dovolenke len s deťmi bez Maroša. Je to teraz asi nejaký boom, že ak nastanú problémy, tak proste podajú žiadosť o rozvod. Neviem, oni dvaja sú však veľmi racionálni. Nemyslím si, že by išlo o nepremyslený ťah v afekte,” informoval zdroj portálu Fakt24.

„Neviem o tom. Asi viete viac ako ja,” vyjadril sa pre spomínaný web Kramár k tomu, či sa naozaj jeho manželstvo rozpadlo. Na priamu otázku, či teda chce tieto správy dementovať, však už neodpovedal. My sme herca aj jeho manželku oslovili tiež, do týchto chvíľ ani jeden z nich na naše otázky nereagoval. 

Viac o téme: Maroš KramárNataša Nikitinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu