Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prekvapivé zmeny v Jojke: Títo moderátori definitívne skončili!

Tv Joj Zobraziť galériu (6)
Tv Joj (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Dostali stopku! Vedenie televízie Joj v týchto dňoch dospelo k ráznemu rozhodnutiu. Tri moderátorské tváre už diváci na obrazovkách neuvidia. Na Kolibe totiž podľa našich informácií definitívne skončili!

Koniec! To sa v týchto dňoch dozvedeli jojkárski moderátori Lukáš Pinček, Lucia Siposová a Richard Salay, ktorí moderovali u divákov úspešnú reláciu Postavíme, opravíme, zveľadíme. Kutilská šou, ktorá bola určená všetkým, ktorí sa chystali stavať, rekonštruovať či zveľaďovať svoj domov, sa po dvoch rokoch vytratí z obrazoviek. Podľa našich informácií sa kompetentní v týchto dňoch rozhodli nečakane pre radikálny krok a v pondelok moderátorom oznámili definitívny koniec.

„Áno, relácia končí. Keby bol prvý apríl, poviem si okey, robia si žarty, ale dostali sme oficiálne stanovisko, že áno, možno v najlepšom treba skončiť,“ priznal jeden z moderátorov Lukáš Pinček, ktorého hlas diváci môžu počuť aj v rádiu.

Rovnako reagovala aj jeho kolegyňa, herečka a speváčka Lucia Siposová: „Včera sme sa to dozvedeli a prekvapilo ma to, lebo sme mali celý čas informácie, že je to dobre sledované, ale neviem dôvod, prečo to skončilo, ale v každom prípade ma to mrzí, že to skončilo. Bola to robota, ktorá ma nezaťažovala a robila mi radosť, lebo strašne príjemní ľudia tam boli. Ja som na koniec vôbec nebola pripravená, lebo som si zvykla na tých ľudí a odrazu už ich nebudem stretávať po 2 rokoch. V rámci toho sme ostali zaskočení, ale život ide ďalej.“

To, že boli moderátori a štáb skvelá partia, tvrdí aj Lukáš, ktorý sa vďaka relácii veľa naučil. „Dalo mi to veľa, rozšíril som si vedomosti v oblasti stavebníctva, architektúry a dizajnu a spoznal som zaujímavých ľudí. Relácia bude chýbať nielen mne a celej našej dobrej partii, ale určite aj divákom, no verím, že budú opäť nové príležitosti a uvidíme sa v novom projekte,“ povedal nám. 

V poslednom diele sa moderátori rozlúčili s kolegami a divákmi priamo pred kamerami. „V poslednej časti sme si zaspievali a zatancovali. Ukončili sme to bláznivo a s prípitkom, čo som využil naplno, aby som si chvíľku zatancoval s Luciou Siposovou,“ odvetil Pinček. Jeho kolegyňa však rozlúčku brala oveľa smutnejšie. „Skôr to bolo také nostalgické ako nejaká žúrka, lebo som nebola pripravená na nejaké rozlúčky. Ale chceli sme si urobiť dotočnú, tak snáď sa to podarí,“ uzavrela Siposová. Nechajme sa prekvapiť, či túto trojicu uvidíme niekedy v budúcnosti v inom televíznom projekte.

Viac o téme: Tv JojLucia SiposováLukáš Pinček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu