Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sklamanie v markizáckej šou: Táto voľba... Vám to j*be?

Sklamanie v markizáckej šou PR článok Zobraziť galériu (5)
Sklamanie v markizáckej šou (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - V hre o rozprávkových 75 000 Eur je v markizáckej šou Farma už len posledná sedmička súťažiacich. Víťazom by chcel byť každý z nich, no kráľom bude len jeden. A hoci status farmára týždňa by mal takto tesne pred bránami finále potešiť, novozvolený statkársky líder až taký nadšený nebol. Jeho reakcia hovorí za všetko!

Záver uplynulého týždňa bol mimoriadne zaujímavý. Odľahlý markizácky statok totiž po bleskurýchlom dueli opustili až dvaja hráči – Miro a Ivana. A hoci bežne vypadávajúci farmár musí určiť aj nového lídra, tentoraz bolo všetko celkom inak.


Bleskový koniec na obrazovkách Markízy: Títo dvaja nadobro skončili!


Aktuálneho šéfa salaša si museli spomedzi seba vybrať zostávajúci bojovníci, ktorí prostredníctvom zvončeka hlasovali za svojho najväčšieho favorita. „Panebože, vám to *ebe, všetkým farmárom. Prečo práve ja a akurát teraz?!“ vyjadril svoju bezprostrednú reakciu tesne po zvolení do najvyššej funkcie jeden zo statkárov.

„Vôbec ma to neteší, keď mám povedať úprimne,“ uzavrel prekvapený súťažiaci s tým, že najviac sa obáva samotnej voľby sluhov, ktorá môže takto tesne pred bránami finále ešte poriadne zamiešať karty. Kto prijal žezlo „kraľovania“, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Nového farmára týždňa si spomedzi seba museli vybrať zostávajúci súťažiaci.
Zobraziť galériu (5)
Nového farmára týždňa si spomedzi seba museli vybrať zostávajúci súťažiaci.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu