Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Strašný smútok známej Slovenky: Otrava a smrť... Toto nečakala ani v najhoršom sne!

Lenka LeRa Rakarová Zobraziť galériu (6)
Lenka LeRa Rakarová

BRATISLAVA - Toto by nechcel zažiť nikto! Sympatická blondínka Lenka LeRa Rakárová (35), ktorá je známa predovšetkým ako muzikálová speváčka a herečka, včera zažila hrôzostrašné chvíle. Jej miláčika niekto otrávil a ten následne zomrel. Umelkyni tak ostali iba oči pre plač...

Speváčka Lenka Rakárová, známa ako LeRa, zažila v týchto dňoch nepríjemné chvíle, ktoré by zrejme nechcel zažiť naozaj nikto. Jej milovaný kocúr včera zomrel. Neodišiel však kvôli starobe či chorobe, ale kvôli ľudskej zlobe. Niekto ho totižto úmyselne otrávil. O to je odchod milovanej mačičky pre speváčku bolestivejší, keďže to prišlo úplne nečakane.

„Môj malý kocúrik, radôstka najväčšia, týpek na pohľadanie, najväčší mojkáč... dnes umrel... Niekto ho otrávil... Strašný smútok...  Tí, ktorí ho mali možnosť spoznať, vedia, že to bolo výnimočné mača,“ napísala zronená Rakarová na sociálnu sieť, kde pridala niekoľko plačúcich emotikonov. Zaujímalo nás, čo sa presne stalo, či mačička niekomu vadila a naozaj išlo o ľudskú zlobu a krutosť.

„Kocúrik bol strašne pažravý a stále niečo tlačil, a to sa mu asi stalo osudným. Pravdepodobe zožral nejakú rybu a pravdepodobne to bola úmyselná otrava, aj keď ťažko niečo také dokázať pri voľne žijúcich mačkách. Hneď som s ním letela na veterinu, kde sa ho snažili zachrániť, ale šanca bola malá. Hrozný pocit pozerať sa na trpiace mačiatko, ktoré ešte deň predtým behalo veselo po dvore,“ so smútkom priznala pre topky Lenka a pokračovala ďalej: „Myslím, že ľudia, ktorí nemajú cit k zvieratám, si ani len nevedia predstaviť, koľko utrpenia spôsobujú nielen zvieratám, ale aj majiteľom. To naozaj nie je sranda podhodiť niekde otravu. Aká je záruka, že to zožerie pouličné zviera, ktoré danému človeku lezie na nervy? A prečo by malo „neznačkové“ zvieratko tak strašne trpieť? Ja to nikdy nepochopím, koľko zloby a hlúposti môže byť v ľuďoch. Ja mám zvieratká veľmi rada, naozaj sa o ne starám, zachránila som 9 psov z útulkov alebo ulice a 7 mačiek. Všetky zvieratká sú vždy nakŕmené, vykastrované, ošetrené. Každému som našla domov, žijú šťastne. O to viac ma bolí, že akurát najzlatší, ktorého som si nechala ako parťáka, akurát ten musel tak skoro a tak kruto odísť.“

A ako si na svojho miláčika spomína? „Mala som ho od úplneho bábätka. Jeho mama, ktorá sa nanominovala ku mne na dvor a už ostala, jedného pekného dňa priniesla aj mačiatka. Tak som jednému našla krásny domov a jedno som si nechala, lebo ten kocúrik bol ako rozprávkový. Bývali v zateplenej psej búdke hneď pri dome, každé ráno sa chodili venčiť na pole s mojim psíkom a strašne sa všetci mali radi a hrali sa a bola to veľká radosť,“ spomína smutne LeRa. 

Viac o téme: Lenka LeRa Rakarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu