Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obrovský strach známeho slovenského herca: Svoj boj chcel vzdať!

Števo Martinovič sa ako jeden z odhodlancov odvážil zdolať úskalia legendárnej šou Pevnosť Boyard. Zobraziť galériu (5)
Števo Martinovič sa ako jeden z odhodlancov odvážil zdolať úskalia legendárnej šou Pevnosť Boyard. (Zdroj: Instagram Š.M.)

BRATISLAVA - Mal chuť sa na všetko vykašlať! Známy slovenský herec Števo Martinovič (35) bol jedným z odvážlivcov, ktorí zažiarili v kultovom projekte s názvom Pevnosť Boyard. A hoci nástrahy nevyspytateľnej šou zvládol s absolútnou bravúrou, nám sa podarilo zistiť, že ešte pred samotným nakrúcaním komik natoľko prepadol strachu, že svoj boj na francúzskej pevnosti takmer vzdal. Čo sa vlastne stalo?!

Števo Martinovič o práci

Desivé komnaty plné pavúkov, červov a hadov či nechutných látok, medzi ktorými museli hráči hľadať indície na to, aby sa čo najbližšie dostali k cennému pokladu. Zdolať Pevnosť Boyard je mimoriadne náročné a súťažiaci musia počítať naozaj s kadečím. Svoje o tom vie aj slovenský herec Števo Martinovič, ktorý sa ako jeden z odhodlancov odvážil zdolať úskalia tejto legendárnej šou.


Obrovská dráma: Strach o život markizáckych moderátorov!


„Bolo to silné. Keď som bol tam, tak som si uvedomil, že sa to deje. A bol to pocit jednak radosti a jednak totálneho strachu. Keby mi vtedy povedali, že Števo, teraz sa môžeš vrátiť, tak ja som schopný preplávať na breh, dať si stopa a odísť do Bratislavy,“ prezradil Topkám v rozhovore známy komik.

Martinovič sa však zaťal, obrnil trpezlivosťou a poriadne zabojoval. A to aj napriek tomu, že musel viackrát prekonať hranice svojho strachu. „Všetky zvieratá, ktoré majú viac ako štyri nohy, ja sa ich bojím. Čiže chrobáky, pavúky - tie už majú osem nôh, to je najväčší strach. Vedel som, že budú tam a že sa môžu predrať. Veď tie pavúky sa nemôžu ustrážiť, ja keď som utekal po tých schodoch a stále som pozeral do tých škáročiek, či tam nie je nejaký pavúk,“ zaspomínal si Števo na to, čo v ňom vyvolávalo najväčšie zdesenie.

Či sa herec neobával aj možného zranenia, si môžete vypočuť v priloženom videu vyššie.

Viac o téme: Pevnosť BoyardŠtevo Martinovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu