Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Po búrlivom rozchode nový chlap? Slovenská speváčka prekvapila týmto fešákom!

Lenka LeRa Rakárová vo Viedni s mužom po svojom boku. Zobraziť galériu (4)
Lenka LeRa Rakárová vo Viedni s mužom po svojom boku. (Zdroj: Instagram LR)

VIEDEŇ - Opäť šťastná?! Speváčka Lenka LeRa Rakárová sa tento rok rozišla so svojím dlhoročným priateľom Jánom. Dnes ale všetkým oznámila, že nič nie je krajšie ako ozajstná a úprimná láska. Tieto slová doplnila fotografiami po boku tmavovlasého fešáka.

Lenka LeRa Rakárová tento rok zažila pomerne búrlivý rozchod. Preto dnes potešila mnohých svojich známych, ktorí si všimli fotografie, na ktorých je blondínka po boku urasteného fešáka. Aj jej komentár naznačoval, že je opäť šťastná: „Nie je nič krajšie ako naozajstná, úprimná a pravá láska... Dokonalo romantický dník na kolotočoch v Pratri ❤️❤️❤️.”

Po búrlivom rozchode nový
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram LR)

Keď sme však o jej novom objave chceli zistiť viac, vyviedla nás z omylu. Na otázku, či má nového muža  po svojom boku, totiž odpovedala: „Mám, najkrajšieho na svete. Ale ako to už v živote spevákov býva, len som si ho požičala na natáčanie nového klipu pre Lady Colors.”

Novú lásku teda prežíva LeRa len pred kamerami. A dokonca sa vraj fešák v klipe zapletie so všetkými tromi členkami dievčenského tria. „Je to profesionálny model Dávid Mészáros, veľmi milý a štýlový chalan, takže celkovo je spolupráca veľmi príjemná a už sa teším na ďalšie natáčacie dni,” prezradila nám Lenka. 

Viac o téme: Lenka LeRa Rakárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu