Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najsexi jojkárka Skoncová sa nezdá: V priamom prenose iba v podprsenke!

Jojkárska moderátorka sa nezdá. Zobraziť galériu (7)
Jojkárska moderátorka sa nezdá.

BRATISLAVA - Čumeli na jej prsia! Hoci televízia Joj sa môže pochváliť množstvom krásnych moderátorských tvárí, 1. vicemiss 2009 rozhodne patrí medzi tie najšarmantnejšie. Ide o Soňu Skoncovú (30), ktorá v pondelok v čase obeda divákov doslova odrovnala. Mnohým určite aj zabehlo. Na obraze sa totiž kráska objavila iba v podprsenke!

Mohli si oči vyočiť! Moderátorka jojkárskeho Top Star magazínu Soňa Skoncová v pondelkovom priamom prenose odrovnala divákov. Na obraze sa totiž objavila v poriadne odvážnom a sexi outfite. Brunetka mala na sebe úplne priesvitný čierny top, pod ktorým mala čiernu samodržiacu podpsenku bez ramienok.  

Diváci tak mohli obdivovať jej plné prsia, ktoré sa nedali ani zďaleka prehliadnuť. Tento jej outfit mnohým určite vyrazil dych. Ktovie, či si najmä mužskí diváci pamätajú, o čom bola relácia. Vidieť totiž moderátorku pred televíznymi kamerami oblečenú, či skôr vyzlečenú, iba v sexi bielizni, to sa nestáva až tak často. Treba ale uznať, že s takouto dokonalou figúrou si to môže kráska dovoliť. Veď posúďte sami!

Soňa Skoncová v priamom prenose iba v podprsenke!
Zobraziť galériu (7)
Soňa Skoncová v priamom prenose iba v podprsenke!

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu