Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kráska Verešová sa strápňuje, kade chodí: Teraz to však dala ako PANI!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (10)
Andrea Verešová (Zdroj: TV MARKÍZA)

FRANCÚZSKO - Tak tá sa teda predviedla! Andrea Verešová (37) je na Slovensku okrem svojej krásy známa aj, mierne povedané, pomerne netypickými vyjadreniami, ktoré často parádne pobavia polovicu národa. Najnovšie sa však konečne môže popýšiť niečím celkom iným. Modelka totiž na plnej čiare prekonala samú seba a neprajníci môžu tentokrát len potichu šúchať nohami.

Brunetka sa totiž rozhodla prekonať strach a zúčastniť sa markizáckej šou pevnosť Boyard. Jej cieľ bol jasný. „Všetci mi hovorili, že som blázon, že do toho idem. Tak som si hovorila, že chcem vyskúšať, čo dokážem. Chcem prekonať samú seba. Tak nakoniec som asi samú seba fakt prekonala,“ priznala Andrea, ktorá chcela zároveň výhrou podporiť svoj nadačný fond pre zlepšovanie a rozvoj kvality života detí.

Obe méty Andrea nakoniec splnila a na víťazstve si môže pripísať skutočne obrovskú zásluhu. Pri prezentácii totiž uviedla, že jej najväčšie fóbie spočívajú v strachu z výšok a hmyzu. A čo čert nechcel, bývalá miss sa nakoniec musela popasovať rovno s oboma.

Andrea Verešová sa hneď v úvode musela popasovať s dotieravým hmyzom.
Zobraziť galériu (10)
Andrea Verešová sa hneď v úvode musela popasovať s dotieravým hmyzom.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

A takýto obrovský šváb skončil pod jej tričkom.
Zobraziť galériu (10)
A takýto obrovský šváb skončil pod jej tričkom.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

V jednej disciplíne bola nútená vliezť do telefónnej búdky plnej obrovských švábov, múch a hada. Práve prvé zo spomínaných „zvieratiek“ sa postarali o mimoriadne krušné chvíle. Jeden zo švábov sa totiž suverénne začal Andrei prechádzať po čele a ďalší jej o pár sekúnd bez hanby spadol rovno pod tričko. Modelka však napriek svojmu strachu celú nepríjemnú situáciu statočne zvládla a svojmu tímu tak pomohla získať jeden z cenných kľúčov.

Ďalšia úloha však bola pre Verešovú ešte náročnejšia. Za pomoci Veroniky Velez Zuzulovej totiž musela po lane prejsť skrz celú pevnosť vo výške niekoľkých desiatok metrov. A to už bol pre našu sexicu oveľa ťažší oriešok. „Poď, moja! Ideme! Ešte kúsok,“ podporovala ju neustále kolegyňa, kým Andrea mala slzy na krajíčku a triasla sa ako osika.

Andrea mala počas prechádzania po lane v očiach obrovský strach.
Zobraziť galériu (10)
Andrea mala počas prechádzania po lane v očiach obrovský strach.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Kráska Verešová sa strápňuje,
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nakoniec však obe dámy napriek obrovskému strachu v očiach disciplínu zvládli a po jej skončení sa modelka neubránila slzám a prepadla plaču, ktorý ju zložil k zemi. „Mám taký pocit, že Andrejka zo seba v tejto chvíli dostala emócie za posledné dva roky,“ poznamenal moderátor Martin Nikodým, keď bola Verešová konečne v bezpečí.

Prekonanie samej seba urobilo obrovský dojem aj na jej kolegov, ktorí ju horlivo podporovali. Ako Andrea neskôr priznala, práve ich fandenie a podpora Veroniky jej pomohli premôcť sa a zdolať svoj strach. Krásna miss má totiž údajne obavy aj z obyčajných detských atrakcií. To nedalo Diane Hágerovej, ktorá sa jej spýtala, ako to s deťmi zvláda na kolotočoch. „Chodím, ale ja im iba tak zdola fandím. Ja už len keď si to predstavím, tak mi je zle,“ zverila sa matka dvoch ratolestí.

Nuž, treba uznať, že za toto si naša bývalá miss naozaj zaslúži uznanie a rešpekt. Prekonať oba svoje najväčšie strachy v priebehu pár desiatok minút totiž rozhodne nie je niečo, čo by dokázal každý. Andrea, klobúk dolu, dala si to ako pani!

Viac o téme: Andrea VerešováPevnosť Boyard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu