Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Finále súťaže Elite Model Look 2017: Drobová v sexi róbe, tehotná Hanychová a Hejdová ukázala svoje zbrane!

Agáta Hanychová, Zorka Hejdová a Gabriela Drobová s Lenkou Vacvalovou Zobraziť galériu (22)
Agáta Hanychová, Zorka Hejdová a Gabriela Drobová s Lenkou Vacvalovou (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - V stredu večer sa v hlavnom meste našich západných susedov konalo finále prestížnej modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite model look. Na galavečere nechýbalo množstvo známych tvárí z Čiech aj zo Slovenska. Medzi nimi aj riaditeľka televízie Fashoin Tv Gabriela Drobová, ktorá pútala pozornosť v sexi červenej róbe, moderátorka Zorka Hejdová ukázala svoje zbrane a Agáta Hanychová predviedla svoje tehotenské bruško.

V stredu večer sa v Prahe konal galavečer, počas ktorého sme spoznali nové nádejné tváre modelingu. Za Česko sa víťazmi česko-slovenského finále súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2017 stali Leontýna Šířiková a Václav Chvojka. Za Slovensko sa z víťazstva tešili Nataša Košťová a Matúš Gašparík. 

Zaujímalo nás, aké má slovenská víťazka po vyhlásení výsledkov pocity. Okomentovala ich stručne, no výstižne. „Šok,“ priznala mladučká modelka. Tá sa vraj do súťaže nehlásila z vlastnej iniciatívy, ale objavili ju modelingoví skauti v nákupnom centre. 

Prestížne podujatie si už tradične nenechalo ujsť mnoho známych tvárí. Medzi nimi aj riaditeľka televízie Fashion Tv Gabriela Drobová. Tá v spoločnosti pútala pozornosť sexi červenou róbou. Na prvý pohľad luxusný kúsok pripomínal zvodné negližé. 

Oči prítomných hostí sa upriamovali aj na bývalú moderátorku speváckej šou SuperStar Zorku Hejdovú, predtým Kepkovú. Tá si totiž pod večerné šaty nedala podprsenku. Pozornosť tak upriamila na svoje nahé ženské zbrane. 

A rozhodujúci večer pre česko-slovenské modelingové nádeje si nenechala ujsť ani tehotná manželka moderátora a hudobníka Jakuba Prachařa, Agáta Prachařová. Tá sa v spoločnosti ukázala v poslednom mesiaci tehotenstva a hrdo predvádzala svoje veľké bruško. 

Václav Chvojka, Leontýna Šiřinová, Nataša Košťová a Matúš Gašparík - nové nádeje česko-slovenského modelingu.
Zobraziť galériu (22)
Václav Chvojka, Leontýna Šiřinová, Nataša Košťová a Matúš Gašparík - nové nádeje česko-slovenského modelingu.  (Zdroj: Jan Zemiar)

FOTOGRAFIE známych tvárí z galavečera Schwarzkopf Elite model look nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Agáta HanychováGabriela DrobováElite model lookZorka Hejdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu