Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľké zmeny v Markíze po 10 rokoch: Odnieslo si to spravodajstvo!

Televízia Markíza Zobraziť galériu (9)
Televízia Markíza (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Veľké zmeny, ktoré v poslednom čase rezonujú v televízii Markíza, sa tentoraz dotýkajú spravodajstva. Vedenie v Záhorskej Bystrici sa totižto rozhodlo, že po 10 rokoch je čas na zmenu. Divákom tak dnes večer Markíza predstaví úplné nové moderné štúdio, z ktorého sa budú vysielať obľúbené spravodajské relácie. Pozrite, ako to bude vyzerať!

Iné ako doteraz! Prvé Televízne noviny, Televízne noviny, Športové noviny, Počasie a magazín Reflex sa rozhodla televízia Markíza vylepšiť. Možno si mnohí diváci ani nevšimli, ale od konca mája 2017 sa spomínané relácie vysielali z dočasného štúdia v priestoroch Telerána. Tri mesiace totižto v pôvodnom štúdiu pracovali na veľkých zmenách, súvisiacich s jeho rekonštrukciou.

Nové štúdio Televíznych novín.
Zobraziť galériu (9)
Nové štúdio Televíznych novín.

Vizuálny základ dekorácie nového štúdia tvoria dve veľké LED zobrazovacie plochy, tzv. digitálny horizont, ktorý umožňuje podľa aktuálnej potreby meniť svetelnú atmosféru v štúdiu, a nový moderátorský stôl. 

Zaujímavosťou je tiež, že relácia Počasie sa už nebude vyrábať na tzv. kľúčovacej zelenej ploche, ale priamo v štúdiu pri LED stene. Všetky relácie tiež dostanú nový grafický vizuál. Tieto zmeny prichádzajú takmer po 10 rokoch. Prvou moderátorskou dvojicou v hlavnej spravodajskej relácii, ktorá sa divákom prihovorí z nového štúdia, budú dnes Lenka Vavrinčíková a Viktor Vincze.

Nové štúdio Počasia
Zobraziť galériu (9)
Nové štúdio Počasia

Viac o téme: Televízia Markíza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu