Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Cigánski diabli oslavujú: Veľkolepý koncert na Bratislavskom hrade!

Cigánski diabli PR článok
Cigánski diabli

BRATISLAVA - Dychberúca hudobná šou plná temperamentu, vášne, elegancie, talentu a zvučných mien!

Koncertovali na najznámejších pódiách naprieč všetkými svetadielmi... Odbornou verejnosťou sú považovaný za jeden z najlepších orchestrov v kategórií Etno a World music na svete... Spolupracovali s poprednými symfonickými orchestrami, dirigentmi, spevákmi a inštrumentalistami rozličných žánrov... Majú za sebou nespočetné množstvo predaných nosičov... Sú držiteľmi zlatých i platinových platní či ocenenia Hudobnej akadémie Grammy... A pri príležitosti osláv 10. výročia od svojho vzniku predvedú počas jediného večera svoje geniálne majstrovstvo na brilantnej hudobnej šou!

10. výročie Cigánskych diablov na Bratislavskom hrade

27. augusta sa priestory západnej terasy Bratislavského hradu premenia na otvorenú koncertnú sálu, ktorá sa ponorí do tónov veselých, ale i clivých. Diváci sa počas večera plného živelných rytmov môžu tešiť nielen na prierez hudobných žánrov v unikátnom husľovom podaní primáša Štefana Banyáka, cimbalu Ernesta Šarköziho, violončela Silvie Šarköziovej, klarinetu Zoltána Grunzu, ale aj na Slovenských filharmonikov a Veľký cigánsky orchester, ktoré im budú sekundovať v harmonickom súlade. Grandióznosť celého podujatia podtrhne veľkolepá scéna, na ktorej sa okrem samotných Cigánskych diablov, Slovenských filharmonikov a Veľkého cigánskeho orchestra predstavia aj velikáni československého hudobného neba – Lucie Bíla a Robo Grigorov. Počas jediného koncertu svojho druhu na Slovensku zaznejú čardáše, tanečné melódie, ale aj opera, klasika, ruské, židovské či cigánske piesne v neobvyklých hudobných kombináciách s novým imidžom, ku ktorým sa pridajú najväčšie hity Bílej a Grigorova.

Nezmeškajte vzrušujúci kultúrny zážitok, ktorý sa Vám zaryje hlboko do pamäti!

Hlavným mediálnym partnerom podujatia je televízia 213, mediálnymi partnermi časopis Miau, Goldman magazín a portál zoznam.sk

 

Lístky zakúpite v sieti predpredaj.sk - https://predpredaj.zoznam.sk/…/10-vyrocie-ciganskych-diablo…

 

Youtube:

https://youtu.be/0hYFa0XcVvQ

https://youtu.be/hT6jj7I5y2g

https://youtu.be/a5Bg4xTOnSI

https://youtu.be/SbqiEkEdsR8

 

FB event: http://bit.ly/2viEYUl

Výnimočný koncert 10. výročia Cigánskych diablov na Bratislavskom hrade Vám prináša v rámci projektu „Rebuy Stars podporuje na ceste k úspechu“ medzinárodná sieť pokrových klubov a kasín Rebuy Stars.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu