Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zúfalý stav Šmahela po rozvode: Preboha, to ako vyzerá?

Miriam Kalisová a Martin Šmahel Zobraziť galériu (5)
Miriam Kalisová a Martin Šmahel

BRATISLAVA – Uf, tak toto mu trošku nevyšlo. Hoci sa Martin Šmahel (34) a Mriam Kalisová (32) rozišli len prednedávnom, zdá sa, že modelovi ženská ruka v domácnosti poriadne chýba. Za všetko hovorí to, ako sa známy fešák najnovšie objavil v spoločnosti...

Martina sme totiž pred pár dňami stretli na predstavovaní nového kokosového drinku na slovenskom trhu. Fitnes tréner však, na rozdiel od množstva ďalších známych tvárí, svojím výzorom príliš neohúril. Práve naopak. Hoci Šmahel patrí medzi vyhľadávaných modelov, tentoraz rozhodne nevyzeral, akoby práve zišiel z móla, na čo sme u neho obyčajne všetci zvyknutí.

Kalisovej bývalý manžel na akciu docupital, akoby sa zobudil po poobednej sieste a na sebe nechal oblečenie, v ktorom aj zaspal. Za všetko hovorí pohľad na jeho dokrkvanú košeľu a nohavice, ktoré vyzerali, akoby ich práve požuvala krava. A hoci nešlo o akciu, na ktorej by sa vyžadoval prvotriedny dresscode, od muža Martinovej povesti by sme očakávali minimálne vo vyžehlenom oblečení.

Martin Šmahel do spoločnosti dorazil v kompletne dokrčenom oblečení.
Zobraziť galériu (5)
Martin Šmahel do spoločnosti dorazil v kompletne dokrčenom oblečení.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Zúfalý stav Šmahela po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Otázne je, čo za jeho zanedbaný look vlastne môže. Na pokrčenom outfite sa mohla odzrkadliť aj cesta na motorke, no vyzerá to skôr tak, akoby model doma nemal ani žehličku. Alebo mu skôr chýba stála partnerka, ktorá by sa postarala o to, aby fešák Šmahel opäť vyzeral ako zo škatuľky? 

Viac o téme: Martin ŠmahelMiriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu