Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dominika Cibulková iba v podprsenke: Odvaha jej rozhodne nechýba!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (8)
Dominika Cibulková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fúha, tá je ale odvážna! Ako sa stať úspešnou ženou na Instagrame? Tak to by vám vedela povedať naša populárna tenistka Dominika Cibulková (28), ktorá dobíja sociálne siete nielen športovými úspechmi, ale aj svojím zovňajškom. Za všetko hovorí aj jej aktuálna fotografia, na ktorej známa blondínka pózuje len v sexi podprsenke a miniatúrnych šortkách.

Dominika Cibulková je kráľovnou sociálnych sietí. Dôkazom môže byť aj jej Instagram, ktorý má neuveriteľných 325-tisíc sledovateľov. Na internete navyše rada dráždi fotografiami, ktoré často dostávajú chlapov do rozpakov, čím si nielen u nás, ale aj v zahraničí postupne vybudovala status tenisovej bohyne.


Cibulková sa neustále pretŕča: Pozrite, za toto dostala ešte aj cenu!


Pastvou pre mužské oči je nepochybne aj záber, ktorým sa fanúšikom opäť raz pripomenula v jednej z tých šťavnatejších pozícií. Známa Slovenka totiž naposledy opäť stavila na svoje obľúbené „výťahové selfie“, ktoré okorenila totálne zvodným outfitom.

Naša športová hviezda si namiesto trička obliekla rajcovnú podprsenku, ku ktorej zvolila mini šortky a kabelku prestížnej svetovej značky. Priaznivcom tak týmto počinom naservírovala pohľad na svoju tip-top postavičku i obdivuhodné, vypracované krivky. Pri pohľade na odvážnu Dominiku treba uznať, že svoj imidž sexi módnej ikony si buduje naozaj ukážkovo!

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu