Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Z českej legendy odpadnete: Karel Gott chystá spoluprácu s Rammstein!

Karel Gott Zobraziť galériu (4)
Karel Gott (Zdroj: Agentúra Topfest)

PRAHA - Tak toto by od Karla Gotta (78) nečakal zrejme nikto! Hoci sa legendárny spevák aj po boji so zákernou rakovinou často trápi s rôznymi zdravotnými problémami, podľa fanúšikov vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým. Hlavu do smútku rozhodne nezložil, pravidelne koncertuje a doslova srší pozitívnou energiou. To však nie je jediným prekvapením. Božský Kája totiž chystá spoluprácu s metalovou kapelou Rammstein!

Ten sa teda nezdá! Napriek úctyhodnému veku a niekoľkým ťažkostiam mestro Gott neváha a využíva každú jednu možnosť, ktorá sa mu naskytne. Inak to nebolo ani počas koncertu nemeckej kapely Rammstein v Prahe, kde si hudobníci našu česko-slovenskú legendu pozvali ako hosťa.

To však vôbec nie je všetko! Čiperný Karel svojím božským hlasom a charizmou zaujal muzikantov natoľko, že sa rozhodli navrhnúť mu ďalšiu spoluprácu. „Prijal som pozvanie kapely Rammstein a zúčastnil som sa ich koncertu v Prahe,“ pochválil sa Gott na sociálnej sieti. Najväčšie prekvapenie však prišlo až potom.

„Stretli sme sa pred vystúpením v zákulisí, kde sme si vymieňali pracovné skúsenosti. Hovorili, že by pre mňa mali peknú romantickú pieseň,“  šokoval Karel pod spoločnou fotografiou. Fanúšikovia však z tejto novinky zostali vo vytržení a negatívnych komentárov sa našlo len veľmi málo. „A čo tak aj nejaký duet? Metalový náklad a váš hlas dokopy, to by bola pecka,“ či „Preboha, tak tohto sa už neviem dočkať, skvelý nápad,“ tešia sa Karlovi obdivovatelia. 

Viac o téme: Karel GottRammstein
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu