Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šebová šokovala všetkých: Preboha, to čo vypustila z úst?!

Zuzana Šebová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Šebová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Toto nik nečakal! Zuzana Šebová (35) patrí medzi stálu štvoricu hádačov v jojkárskom Inkognite. Na obrazovkách si ju mohli diváci vychutnať aj včera večer, kedy však mnohých šokovala svojím vyjadrením. Pri hádaní jedného z povolanie totižto vypustila z úst niečo, čo by od nej nik nečakal!

Iba pred pár dňami sa prevalila informácia, že herečka Zuzana Šebová, ktorá žije s kolegom Michalom Kubovčíkom, je v radostnom očakávaní. Čakajú svoj prvý prírastok do rodiny. A tak mnohí diváci, ktorí sa včera rozhodli vychutnať si jojkárske Inkognito, ostali  pri obrazovkách doslova šokovaní. Zarazila ich herečkina nečakaná reakcia ohľadne detí. Po tom, čo sa snažili uhádnuť povolanie mladej dámy, kde mali indíciu malý stolček, ich to nabádalo k tomu, že môže dotyčná pracovať s niekým malým.

Inkognito Šebová

 „Môžu to byť trpaslíci,“ povedal Jozef Vajda, na čo mu Šebová povedala: „Aj trpaslíci sú ľudia.“ Na čo odvetil herec, že môže pani pracovať s deťmi. Michal Hudák však kolegov upozornil, že dotyčná povedala, že nepracuje s ľuďmi. A vtedy Zuzana, ktorá bude o niekoľko mesiacov mamou, vypustila z úst niečo, čo mnohých zarazilo. „Deti, nie sú ľudia,“ odvetila, na čo ostatní hádači okamžite vybuchli smiechom. „Teraz si tomu dala,“ dodal Vajda na záver. Snáď to Zuzana nemyslela vážne a iba jej to vyletelo z úst ako jeden z jej fórikov. Lebo to, čo povedala, mnohým smiešne vôbec neprišlo...

Viac o téme: Zuzana Šebová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu