Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

»Nevera« zadanej Gregorovej na verejnosti: Vášnivý bozk so známym hercom... Aha!

Taťána Gregor Kuchařová a Jirka Mádl Zobraziť galériu (5)
Taťána Gregor Kuchařová a Jirka Mádl (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Tak toto je gól! Český herec Jirka Mádl (30) a niekdajšia Miss World Taťána Gregor Kuchařová (29) sa v týchto dňoch postarali o poriadny rozruch. Hoci oboch z dvojice doma čakali ich polovičky, pred zrakmi všetkých prítomných si títo dlhoroční kamaráti dali poriadne vášnivú pusu. Fúha, tak toto rozhodne nikto nečakal!

V týchto dňoch organizoval český herec a režisér Jirka Mádl tlačovú konferenciu k svojmu novému charitatívnemu projektu s názvom Spovednice. Akciu prišlo podporiť aj množstvo známych tvárí českého šoubiznisu.

Nechýbala tam napríklad ani jeho dlhoročná kamarátka Taťána Gregor Kuchařová, ktorá sa spoločne s Mádlom hneď v úvode postarala o poriadne prekvapivý moment. S Jirkom si totiž pred zrakmi všetkých venovali taký dlhý bozk a nežné objatie, že prítomným doslova padla sánka.

No hoci to na prvý pohľad vyzeralo ako „nevera“ na verejnosti, opak je pravdou. Taťána je totiž naozaj šťastne vydatá za herca a hudobníka Ondřeja Gregora Brzobohatého a zadaný je tiež aj charizmatický Jirka. Išlo tak zrejme len o bezprostrednú reakciu tohto nevyspytateľného šoumena. Nuž, ale v konečnom dôsledku sa ani niet čomu čudovať, veď mať pri sebe niekdajšiu Miss World, tak... to by bola naozaj škoda nevyužiť!

Jirka Mádl sa vrhol na svoju kamarátku Taťánu Gregor Kuchařovú, ktorej venoval takýto vášnivý bozk.
Zobraziť galériu (5)
Jirka Mádl sa vrhol na svoju kamarátku Taťánu Gregor Kuchařovú, ktorej venoval takýto vášnivý bozk.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Taťána Gregor KuchařováJirka Mádl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu