Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Farmárka Lula to povedala otvorene: Takáto je pravda o vzťahu s Dávidom a zásnubách!

Lucia Lula Gachulincová a Dávid Buška. Zobraziť galériu (6)
Lucia Lula Gachulincová a Dávid Buška. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Lucia „Lula“ Gachulincová (23) na Farme neustále čelila ostrej kritike a intrigám kvôli svojmu vzťahu s Dávidom Buškom (27). Nielen diváci, ale aj niektorí farmárski kolegovia ju totiž upodozrievali, že so sympatickým Námestovčanom tvorí pár len preto, že si brúsi zuby na jeho prípadnú výhru.

Po tom, ako obaja vyšli z Farmy, neprajníkom poriadne vytreli zrak. Na sociálne siete totiž neustále pribúdali fotografie dvojice s rôznymi vyznaniami, a to najmä zo strany sexi čiernovlásky. Onedlho na to sa dokonca kvôli jednej zo snímok začali šíriť informácie, že pár sa zasnúbil. Ako to teda skutočne je, sme sa spýtali rovno Luly.

Lula a Dávid zatiaľ zasnúbení nie sú.
Zobraziť galériu (6)
Lula a Dávid zatiaľ zasnúbení nie sú.  (Zdroj: Jan Zemiar)

„Nie, nezasnúbili sme sa. To je prsteň s Mickey Mousom, ktorý mám už strašne dlho. Dúfam, že zásnubný bude vyzerať trochu inak (smiech). Svadbu určite plánujeme, asi ako každý pár. Berieme to vážne, že sme spolu, najskôr spolu plánujeme bývať, niečo si rozbehneme, budeme naďalej točiť youtubové videá spolu a v budúcnosti určite budeme mať svadbu a deti ako každý normálny pár,“ prekvapila nás úprimnosťou Lucia, ktorá teda zjavne ráta s tým, že ich vzťah sa bude naďalej rozvíjať.

Zaujímalo nás, aký má názor na komentáre, že s Buškom doteraz bola iba kvôli vidine mastnej sumičky z Farmy, ktorú však nakoniec nevyhral. Toto nám povedala tesne pred finále: „Názor na to, že chcem Dávida kvôli peniazom, ma strašne baví, pretože to budú jeho peniaze, na jeho meno, ja s nimi nechcem nič. Tú výhru mu prajem kvôli tomu, aby bol on šťastný, lebo si to odjakživa prial, aby vyhral tieto peniaze. Nemám k tomu čo dodať, myslím, že je to také zbytočné sa k tomu vyjadrovať, pretože to vôbec nie je pravda.“ 

Lula svojho Dávida počas finále neustále podporovala.
Zobraziť galériu (6)
Lula svojho Dávida počas finále neustále podporovala.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Keď sa nakoniec stal víťazom markizáckej šou Miro a nie jej vyvolený, Lula svoje slová potvrdila aj na sociálnej sieti. „Jediná jedna vec, pre ktorú som rada, že nevyhral, je, že konečne zavriem hejterom papule a nechajú nás na pokoji. Ťažko sa spáva, že láska nie je pre peniaze, čo? Kedy ho nechám teraz? Už máte nejaké body ukončenia nášho vzťahu? Vaše d*bnuté prognózy „konca sveta”, ktoré – ako vždy – nikdy nevyjdú? Pekný večer, idem osláviť s mojou láskou a pozrieť večernú Bratislavu,“ napísala k spoločnej fotografii Lucia.

Koniec-koncov, Lulu za svoju najväčšiu výhru v súťaži označil v priamom prenose aj sám Dávid. Dvojici teda prajeme veľa lásky a síl na zvládanie neprajných komentárov. A ak vás zaujíma, ako Lula prežívala momenty pred samotným finálne a v čom videla Dávidovu výhodu, pozrite si nasledujúce video. 

Lula 2

Viac o téme: FarmaDávid BuškaLucia Lula Gachulincová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu