Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi Švajda: Aj za toto ho Zlatica miluje!

Zlatica Puškárová a Patrik Švajda Zobraziť galériu (5)
Zlatica Puškárová a Patrik Švajda

BRATISLAVA - Len sa na neho pozrite! Hovorí sa, že pre nežnejšie pohlavie nie je nič viac sexi ako dobrý a starostlivý otecko. Presne takúto skvelú kombináciu má doma aj moderátorka Zlatica Puškárová (39). Pochválila sa tým samotná blondínka na svojej fanúšikovskej stránke, kde zverejnila fotografiu, ktorá je hotovým magnetom pre ženy. No, Patrik, ty sa veru nezdáš!

Milé dámy, ak máte slabosť na mužov s bábätkami, nie ste samé! Odolať im totiž nemôže ani známa moderátorka Zlatica Puškárová, ktorá svojmu manželovi Patrikovi Švajdovi pred mesiacom porodila už druhého potomka - syna Adamka.

Dôkazom môže byť fotografia, ktorou sa Puškárová pochválila na svojom instagramovom účte. „Muži s kočíkom sú sexi. Dnes sme si dali spoločný tréning a ja som si konečne po dlhom čase aspoň trochu zabehala. Všetko má svoj čas, takže len tak trošku a veľmi pomaly,“ napísala blondínka k záberu, na ktorom vysmiaty otecko kočíkuje svoj najmenší poklad z rodu Švajdovcov.

Na snímke je vidno, že aj Patrik si rodičovské povinnosti naozaj naplno užíva a navyše mu to v takejto rozkošnej podobe aj nesmierne pristane. So Zlatkou si preto v tomto prípade dovolíme len a len súhlasiť. Takáto kombinácia je totiž pre nežnejšie pohlavie hotovou pastvou pre oči!

 

Príspevok, ktorý zdieľa @zlaticapuskarova,

Viac o téme: Zlatica PuškárováPatrik Švajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu