Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rozboril 6 týždňov po »útoku« svojho psa: Nečakaná dohra!

Sandra Novotná a Vilo Rozboril Zobraziť galériu (4)
Sandra Novotná a Vilo Rozboril (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pred mesiacom na verejnosti zarezonovala správa, že pes moderátora Vila Rozborila (50) zapríčinil v obci Rovinka krvavú drámu. Rotvajler Uxo mal behať po dedine bez dozoru a nakoniec napadnúť jedného z obyvateľov i jeho psa. Zisťovali sme, ako sa celá situácia naozaj stala a akú má dnes dohru.

Podľa Vila bolá celá kauza okolo útoku jeho psa prikrášlená a zveličená. „Celé to bolo nafúknuté istým médiom a podľa mňa nezmyselným spôsobom. Takým trošku revanšistickým. Ale nech sa páči,“ povedal nám obľúbený moderátor, ktorý si prednedávnom odniesol ocenenie Telkáč roka. Jeho slová mal potvrdiť aj sused, ktorý priznal, že pes Uxo ho v žiadnom prípade nenapadol.

„Fakt je to, že ten sused sa skôr ospravedlňoval, on bol ten, ktorý potom v šoku volal, že: preboha, pán Rozboril, nevedel som to v danej chvíli inak riešiť. Nie že by ten pes napadol mňa,“ uviedol Vilo, ktorý má na celú situáciu jasný názor. „Uxo nenapadol nikoho. Porafali sa dva dedinské psy, no. Takýchto dedinských ruvačiek sú na Slovensku desiatky a stovky... Nezľahčujem to, som si vedomý, že ten pes vybehol z dvora, elektrická brána sa automaticky zatvorila a on už sa nemal ako vrátiť. Nebudem to zľahčovať,“ povedal nám.

Sympatického moderátora však zjavne mrzí, že kauza na neho bez príčiny vrhla zlé svetlo. „Na druhej strane, do prčíc, ja som tú bránu ani neotvoril. To, že tam došlo k niečomu, čo následne refundovala tá spoločnosť, ktorá tam montovala motor, je pravda. Boli si vedomí svojho dielu viny. Mediálne sa to stiahlo na mňa, že to je ten nezodpovedný hajzlík, ktorý má psa, ktorý je agresívny. Nemyslím si, že je agresívny, na druhej strane urobili sme isté opatrenia, aby sa niečo také už nezopakovalo,“ uzavrel  Vilo.

Celú nepríjemnú kauzu so susedom už evidentne vyriešili. „Aj by som sa verejne tomu pánovi ospravedlnil, ale my sme si to už povedali. A teda aj on bol ten, ktorý sa ospravedlňoval za to, ako postupoval," povedal nám moderátor. 

Aký je zdravotný stav oboch psíkov a kam schytal Uxo guľku, sa dozviete v nasledujúcom videu.

Vilo Rozboril

Viac o téme: Vilo RozborilSandra Novotná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu