Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Veľké priznanie známej markizáčky: Verejné vyznanie lásky kolegovi z televízie!

Lucia Gachulincová alias Lula Zobraziť galériu (5)
Lucia Gachulincová alias Lula (Zdroj: Instagram L.G.)

BRATISLAVA - Hovorí sa, že máj je lásky čas! A aktuálne sa o tom mali možnosť presvedčiť aj na markizáckej Farme. O fešákovi Dávidovi Buškovi (27) bolo známe, že sa zahľadel do svojej kolegyne zo statku Lucie Gachulincovej (22). Lula však nekomentovala, čo k zamilovanému mladíkovi cíti. Až doteraz - tmavovláska totiž minulý týždeň z reality šou vypadla a... Svojmu kolegovi venovala verejné vyznanie lásky!

Je už akýmsi pravidlom, že v každom ročníku markizáckej Farmy vznikne nejaký párik. Reality šou už spojila Andreu Járovú s Mikim Ferleťákom, Nikolu Komorovú s Adamom Kováčom, neskôr Adama Kováča s Luciou Frčkovou, Veroniku Pavlíkovú s Pavlom Stykom... No skrátka, hoci to nie je jej zámerom, šou funguje aj ako úspešná zoznamka. 

Aktuálne na statku vzplanuli sympatie medzi Dávidom Buškom a Luciou Gachulincovou. No zatiaľ čo urastený fešák sa svojimi citmi vôbec netajil a otvorene priznal, že sa do tmavovlasej krásky bezhlavo zamiloval, ona doposiaľ svoje city tajila. Až doteraz. Lula totiž v piatok vypadla a na sociálnej sieti Instagram venovala svojmu milému verejné vyznanie lásky. 

„To, čo medzi nami je... Je LÁSKA,“ napísala Gachulincová k fotke, na ktorej sa objíma s Dávidom. A keď si fanúšikovia rypli, že jej uveria, až keď bude rovnaké slová hovoriť aj o pol roka, Lucia odpísala: „Ešte pol roka potrebujete? To je len štipka z celého života, ktorý s ním plánujem stráviť.“ 

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú Lulu. „Áno, áno, myslím to s ním vážne a plánujeme spolu tvoriť pár aj naďalej,“ prezradila pre Topky.sk Gachulincová, ktorá si vraj svoje city uvedomila keď išla do duelu. „Vedela som, že sa už nemusím vrátiť a že by mi veľmi chýbal,“ priznala nám exfarmárka. 

 

To čo medzi nami je..... je LÁSKA

Príspevok, ktorý zdieľa Lula "Lulenzz" Gachulincová (@llnzz),

 

 

Splynutie.

Príspevok, ktorý zdieľa Lula "Lulenzz" Gachulincová (@llnzz),

 

Viac o téme: FarmaLucia Gachulincová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu