Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Viršík 12 rokov po 1. SuperStar: Už by do toho nešiel!

Juro Viršík Zobraziť galériu (10)
Juro Viršík (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Už nie! Julo Viršík (49) sa do pamäti širokej verejnosti dostal pred dvanástimi rokmi najmä ako porotca v historicky prvom ročníku šou Slovensko hľadá SuperStar. V tom období bola šou obrovským hitom a každý, kto sa v nej objavil, si užíval obrovskú popularitu. Nám sa známeho Slováka podarilo po rokoch stretnúť v spoločnosti a... Ako nám prezradil, druhýkrát by už do takej šou nešiel!

Jula Viršíka fanúšikom prvej a druhej série šou Slovensko hľadá SuperStar predstavovať určite nemusíme. Známy rádiový spíker bol totiž ako porotca neodmysliteľnou súčasťou tejto šou. Od prvej série už ubehlo dlhých 12 rokov a nám sa pre mnohých obávaného kata podarilo po dlhšom čase opäť stretnúť v spoločnosti. Konkrétne na slávnostnom otvorení novozrekonštruovaného kaštieľa Theresia Chateau v Bernolákove. 

Nedalo nám preto sa ho neopýtať, ako si na šou spomína. „Bolo to fajn, robil som jednotku a dvojku, najmä tá jednotka bola fajn, lebo to boli emócie, ktoré sa už nikdy nezopakujú, aj keď sa SuperStar robila federálne, česko-slovensky. Tá jednotka bola taká, že to chytilo celý národ a keď tie decká išli von, to naozaj išlo o život. Dokonca aj my, čo sme boli len v takom druhom rade, sme si užili svoje. Ale bolo to príjemné,“ prezradil pre Topky.sk Viršík. 

Ten si tiež naplno užil veľkú popularitu, ktorá prišla s projektom. „Určite som nebol v kategórii Paľa Haberu, ktorý to mal určite viac nasáčkované, ale nemôžem sa sťažovať, tak primerane, by som povedal,“ priznal Julo s tým, že občas to bolo aj na obtiaž. „No v časoch, keď to naberalo ten vrchol, tak človek išiel do obchodu a ľudia mu pozerali do nákupného košíka a bolo to vtedy dosť hnusné,“ netajil moderátor. 

A ktovie, možno aj kvôli týmto skúsenostiam by, ako nám prezradil, už ponuku porotcovať v podobnom projekte neprijal. „Ja to beriem tak, že zažil som tú jednotku, to bolo niečo, čo sa už nikdy nevráti, to sa nedá s ničím porovnávať a všetko ostatné by bolo už len slabšie. Takže radšej si budem pamätať na to dobré a tešiť sa z toho,“ dodal Viršík. Viac o tom, s kým zo SuperStar sa dodnes stretáva, ale aj pikošku z nakrúcania si vypočujete vo VIDEU.

Julo Viršík + zábery kaštieľa

Viac o téme: SuperStarJulo Viršík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu