Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tajná minulosť Verešovej: Randila s nebohým Duckým!

Andrea Verešová s mamou Esterou Verešovou Zobraziť galériu (9)
Andrea Verešová s mamou Esterou Verešovou

BRATISLAVA – Kto by to bol povedal! Andrea Verešová (36) je jedna z našich najznámejších missiek, ktorá sa aj po dvoch deťoch stále venuje modelingu. Je vydatá za českého právnika Daniela Volopicha (52). V týchto dňoch sa vynorila nečakaná informácia z brunetkinej minulosti, ktorá mnohých určite prekvapí.

Andrea Verešová je nádherná žena, ktorá očarí nejedného muža. No žiaľ, tí majú už smolu. Sexi brunetka je 10 rokov vydatá za českého právnika Daniela Volopicha, s ktorým má dve deti, dcéru Vanessu a syna Daniela Tobiáša.  

Na svoju dcéru je patrične hrdá aj jej mama Estera Verešová, ktorá je krásna žena a v mladosti bola rovnaká kočka ako známa brunetka. Dokonca sa povráva, že Andreina mama v minulosti randila s vplyvným mužom – exmečiarovcom Jánom Duckým (†54). Ten bol za nevyjasnených okolností zastrelený pri vchode do svojho bytu v roku 1999, zhodou okolností práve v tom roku sa Andrea stala Miss Slovensko.

Tieto informácie zazneli v uplynulú sobotu v markizáckej Smotánke. „S Andreou tu bola aj jej mamina, doktorka Estera Verešová, ktorá bola vždy krásna žena. Pred rokmi vraj po nej pokukoval, v roku 1999 zavraždený exminister a kolega Vladimíra Mečiara, Ján Ducký,“ znel komentár pri retro reportáži z roku 2007. A podľa našich informácií nielen pokukoval. No ako sa zdá, bohatí a vplyvní muži sa točili nielen okolo Andrey, ale v minulosti aj okolo jej mamy Estery. Niet sa čo čudovať, sú to naozaj krásne ženy...

Po Estere Verešovej vraj minulosti pokukoval dnes už nebohý Ján Ducký.
Zobraziť galériu (9)
Po Estere Verešovej vraj minulosti pokukoval dnes už nebohý Ján Ducký.

Ing. Ján Ducký sa narodil 30. januára 1944 v Lehote pod Vtáčnikom, zomrel  11. január 1999 v Bratislave. Bol to slovenský politik, ktorý v rokoch 1989 až 1990 pôsobil ako minister priemyslu v slovenskej vláde národného porozumenia a neskôr ako minister hospodárstva SR v druhej a tretej vláde Vladimíra Mečiara. Pôsobil aj ako riaditeľ Slovenského plynárenského priemyslu. Za nevyjasnených okolností bol zastrelený pri vchode do svojho bytu.

Viac o téme: Andrea VerešováJán DuckýEstera Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu