Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slovenská kráska tesne pred rozvodom: Pozrite, ku komu sa teraz túli!

Lucia Senášiová Zobraziť galériu (6)
Lucia Senášiová

BRATISLAVA – V posledných mesiacoch sa v našom šoubiznise rozišlo množstvo známych tvári. A výnimkou nie je ani krásavica a bývalá slovenská Miss Lucia Senášiová (33). Ako sme vás nedávno informovali, manželstvo s fešným cudzincom jej stroskotalo po 2,5 roku a už 6 mesiacov žijú oddelene. Pred pár dňami si vyrazila plavovláska do spoločnosti a pristihli sme ju, ako sa túli k inému mužovi...

Miss Universe SR 2007 Lucia Senášiová, ktorá sa v marci 2014 na pláži v slnečnom Miami vydala za svojho talianskeho priateľa Simona Ruggera, je už pol roka bez manžela. Ako sme vás už informovali, sexi kráske vzťah nevydržal a po 2,5 roku sa pár rozišiel.

„Čo sa týka môjho muža, nie sme síce spolu už pol roka, ale zostali sme vo vynikajúcom vzťahu,“ povedala nám po rozchode Senášiová, ktorá neplače doma do vankúša, ale teší sa zo života ďalej.


Pri pohľade na ňu budete mať problém: Slovenská kráľovná krásy zmenená na nepoznanie!


Počas uplynulého víkendu sme ju stretli na vernisáži obrazov s názvom Party v 21. storočí, ktorú na Bratislavskom hrade organizuje jej sestra Zuzana s kolegom Ľubom Sabom a jeho priateľkou, etnologičkou Katarínou Chabrece, a bude trvať ešte 2 týždne.

Bývalá misska na akcii vyzerala úžasne. Nahodenú v sexi čiernych šatách sme ju dokonca pristihli, ako sa túli k istému staršiemu mužovi. No ak by ste si mysleli, že ide o nejakú novú známosť, mýlili by ste sa. Je to Senášiovej otec Peter (59), ktorému venovala nielen objatie, ale aj zopár verejných bozkov.

Zaujímalo nás preto, aký má Lucia vzťah s otcom, či vždy spolu takto vychádzali, alebo to prišlo až s vekom. „My máme dobrý vzťah. Našli sme si taký svoj pokoj, aj keď občas sa pohádame, asi tak ako v každom rodičovskom vzťahu, aj v tom našom platí, že veľakrát sa na veci pozeráme z iného uhla, takže sa nezhodneme. Ale otec je len jeden a pre mňa je to jedna z najhlavnejších postáv v mojom živote, spoločne s maminkou a sestrou Zuzkou,“ priznala topkám Lucia, ktorá nemá problém aj vo svojom veku prejaviť city k rodičom aj na verejnosti.  

Lucia Senášiová takto verejne vybozkávala svojho otca Petra.
Zobraziť galériu (6)
Lucia Senášiová takto verejne vybozkávala svojho otca Petra.

 

Viac o téme: Lucia Senášiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu