Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kollár terčom posmechu: Takto si z neho robia srandu už aj v Paneláku!

Boris Kollár Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Vystrelili si z neho! Na Slovensku sa zrejme nenájde nik, kto by nepoznal podnikateľa a politika Borisa Kollára (51), ktorý sa do povedomia národa zapísal predovšetkým ako milovník žien a multiotecko. A práve kvôli počtu žien, s ktorými má ratolesti, si mnohí z neho robia žarty. A najnovšie si z neho vystrelili aj v premiérových častiach obľúbeného jojkárskeho seriálu Panelák.

Okrem známych tvárí sa fanúšikovia seriálu Panelák mohli v stredu večer zoznámiť aj s novými postavami. Jednou z nich je aj zubárka, ktorú stvárňuje herečka Lujza Garajová Schrameková. Umelkyňa je aj stand-up komička, čo naplno využila aj v tejto úlohe. Ako sme sa dozvedeli zo zákulisia relácie, svoje monológy si píše sama.

Keďže v kresle panelákovej zubárky sa striedajú najmä prominentní pacienti, texty sa pri písaní snažila prispôsobiť celebritným hosťom. Ako prvý sa u nej objavil spevák skupiny Desmod, Mário Kuly Kollár. A práve jeho priezvisko Lujze nahralo na to, aby si mohla urobiť žarty z iného Kollára, a to Borisa.

„Kati, podaj mi tú zubnú náhradu Kollár,“ povedala zubárka sestričke. Tá jej podala tácku s množstvom zubných náhrad. Na čo lekárka reagovala: „To prečo je ich toľko? Aha, ale nie Boris Kollár! Veď ten s deckami príde zajtra. Toto je Mário Kollár.“ A tak sa Boris Kollár stal terčom posmechu aj v známom Paneláku.

Panelák - Kollár

Viac o téme: PanelákBoris KollárMário Kuly Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu