Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obrovská ZMENA legendárnej Diridondy po 50 rokoch: Musela pod nôž a... Spoznali by ste ju takto?!

Helena Vrtichová ako ju poznáme. Zobraziť galériu (5)
Helena Vrtichová ako ju poznáme. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Úplne iná! Helena Vrtichová (64) sa Slovákom zapísala do pamäti nielen vďaka svojmu megahitu Diridonda, ale aj nezabudnuteľným imidžom. Kučeravé vlasy a výrazné okuliare k nej neodmysliteľne patrili. O to väčším prekvapením je, že ju aktuálne ľudia môžu vídať bez jedného z jej poznávacích znakov. Speváčka si totiž nedávno musela ľahnúť pod nôž a... Podstúpila výraznú zmenu. Spoznali by ste ju takto?!

Helena Vrtichová si nedávno musela neodkladne ľahnúť pod nôž. A práve preto ju dnes ľudia na ulici stretávajú bez jedného z jej výrazných poznávacích znakov - bez okuliarov. „Musela som ísť na operáciu, lebo by som oslepla. Takže tam to bola z núdze cnosť. A keď sa ma doktor pýtal, či chcem nosiť ešte aj okuliare, tak som povedala, že keď už budeš operovať, tak rovno bez okuliarov,“ prezradila v rozhovore pre internetovú televíziu Tv Kasino speváčka.

Zaujímavosťou je, že lekár ju chcel prehovoriť, aby si okuliare nechala... Práve kvôli tomu, že neodmysliteľne patria k jej imidžu. „Povedal - však ťa nikto nebude poznať. Čerta starého. Chodím po meste - ahoj, Hela, ahoj, Hela - poznajú aj bez okuliarov, takže... Je to vyriešené,“ priznala pani Helena, ktorá sa optickej pomôcky zbavila po viac ako 50 rokoch. 

Má to však jednu nevýhodu - vidí aj veci, ktoré predtým nevidela. „Každý prach... A to ma jeduje!“ zavtipkovala si Vrtichová. To však nie je jediná novinka, ktorú známa Slovenka má. Podobne, ako v prípade imidžu urobila zmenu po dlhých 50 rokoch, ďalší veľký zlom urobila aj vo svojom súkromnom živote - a to po dlhých 23 rokoch. Vydala sa!

„Ja som sa od 11. 3. minulého roku, to znamená 2016, oficiálne Vašková Vrtichová,“ priznala pani Diridonda s tým, že na svoje rozhodnutie po toľkých rokoch má aj logické vysvetlenie. Povedala manželovi: „Pozri sa, doba je zlá, ak sa čosi so mnou alebo s tebou stane, prečo by si mal ty alebo ja len z jedného dôchodku žiť? Tak sme to poňali ako MTZS - materiálno-technické zabezpečenie na starobu,“ dodala na záver so smiechom Vrtichová. Tak, aj keď sa svadba konala pomerne dávno, novomanželom gratulujeme! :)

Helena Vrtichová po viac ako 50 rokoch zmenila imidž. Zbavila sa svojich dioptrických okuliarov.
Zobraziť galériu (5)
Helena Vrtichová po viac ako 50 rokoch zmenila imidž. Zbavila sa svojich dioptrických okuliarov.  (Zdroj: youtube.com)

Video: Pripomeňte si legendárnu Diridondu v podaní Heleny Vrtichovej

Repete - Diridonda

Viac o téme: Helena Vrtichová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu