Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mladý herec sa strieskal na prominentnej akcii: Celý mokrý a ožratý na mol!

Daniel Sidon Zobraziť galériu (6)
Daniel Sidon

PRAHA - Opil sa pod obraz Boží! Počas uplynulého víkendu sa naši západní susedia nestačili diviť. Syn rabína Karola Sidona (71), mladý herec Daniel (30), sa tak spoločensky unavil na prestížnej prominentnej akcii Český lev, že už nestihol prísť ani na afterpárty a skončil rozčapený na chodníku. Prečo sa tak herec ožral?

Na nedávnom prestížnom odovzdávaní filmových cien Český lev nechýbalo množstvo známych osobností. Medzi nimi sa objavil aj herec Daniel Sidon, ktorý je známy aj vďaka svojim spoločesnkým prešlapom. Ten rovnako ako minulý rok aj tentoraz na prominentnej akcii nechcel chýbať. A zrejme vedel prečo. Šampanské tam totižto tieklo potokom. Dokonca si nechal tento mok nalievať priamo z fľaše do úst, až mal poriadne mokrú košeľu a pod ním sa vytvorila kaluž.


Výsmech z Českého leva?! Herečka z jojkárskeho seriálu prišla v plachte!

Dráma na Českých levoch: Bartoškovi skolabovala žena!


Ožral sa natoľko, že prestal ovládať svoje nohy a pred historickou budovou, kde sa akcia konala, sa strieskal tvárou k zemi na chodník. Nakoniec ho museli kamaráti zdvihnúť a odvliecť preč, čo neuniklo ani českým fotografom z Blesku. Rovnako sa opil aj pred rokom a ožratý sa tackal po námestí.

Pritom pred niekoľkými rokmi bojoval herec kvôli alkoholu o život. Lekári mu totižto diagnostikovali zápal pankreasu. Dokonca pred časom mal problémy aj s drogami. Na diskotéke sa vraj snažil predávať marihuanu a hašiš. Polícia ho ale chytila. Zdá sa, že v tomto prípade asi platí známa veta: Komu nie je rady, tomu nie je pomoci!

Takto si nechal šampanské do úst nalievať herec Daniel Sidon.
Zobraziť galériu (6)
Takto si nechal šampanské do úst nalievať herec Daniel Sidon.

Daniel Sidon sa pri odchode z galavečera neudržal na nohách.
Zobraziť galériu (6)
Daniel Sidon sa pri odchode z galavečera neudržal na nohách.  (Zdroj: reprofoto blesk.cz)

Viac o téme: Český levDaniel Sidon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu