Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Poníženie pred kamerami: Tomuto sa musela Kalisová prizerať!

Miriam Kalisová Zobraziť galériu (7)
Miriam Kalisová

BRATISLAVA - Miriam Kalisová (31) sa už čoskoro predstaví v novej šou O desať rokov mladší. V nej ide o omladenie výzoru prihlásených ľudí. No kým sa dopracujú k vysnenej premene, prejdú si doslova peklom. O ponižujúce chvíle pred kamerami nie je v tomto programe núdza.

Markizácka šou O desať rokov mladší ponúka ľuďom možnosť ocitnúť sa v rukách odborníkov a zmeniť svoj výzor. Relácia však nie je postavená len na tom, že sa niekto premení a všetci sú šťastní. 

Vybratí adepti si najprv musia prejsť zaťažkávajúcou skúškou. Televízia ich totiž vystavuje v akomsi priehľadnom boxe v nákupnom centre, kde si ich môžu ľudia obzerať a komentovať ich výzor. Okoloidúci im často tipujú vyšší vek a bez akýchkoľvek ohľadov im vytýkajú rôzne nedostatky na ich tele či tvári. 

Náhodní „kati” nekompromisne vypúšťajú z úst vety ako „To vyzerá naozaj príšerne.” alebo „Dúfam, že takto nikdy nebudem vyzerať.” Takéto veci by sa nikomu určite nepočúvali ľahko a hlavne ženy znášajú takúto kritiku dosť zle. „Tie slová boli pre mňa ponižujúce,” priznala jedna z tých, ktoré túžili po zmene. A nechýbali ani slzy kvôli krutým hodnoteniam. 

Topky.sk preto zisťovali, ako tento aspekt programu vníma moderátorka Miriam Kalisová. „Všetci naši účinkujúci boli úžasní, mali v sebe strašne veľa odhodlania a ochoty tvrdo na sebe pracovať. Bolo ťažké vidieť, ako ľahko ľudia dokážu niekoho ohodnotiť, aké kruté sú tieto poznámky a ako dokážu zraniť. Veľmi ich obdivujem za to, ako to celé dokázali zvládnuť,” povedala nám brunetka, ktorá bude šou uvádzať s manželom Martinom Šmahelom, s ktorým sa pred pár mesiacmi rozišla. 

Niektorým účastníčkam šou sa kruté slová o ich výzore nepočúvali ľahko.
Zobraziť galériu (7)
Niektorým účastníčkam šou sa kruté slová o ich výzore nepočúvali ľahko.

VIDEO: Prvé zábery zo šou O desať rokov mladší

Kalisovej šou

Viac o téme: Miriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu